Menu
 

Ceturtdiena, 01 Aprīlis 2021

Babītē pabeigta Baltijā pirmās britu skolas "King's College" celtniecība

Uzņēmums SIA "BMS Tehnoloģija" Babītē pabeidzis starptautiskās skolas "King’s College Latvia" 2.posma būvniecību. Kopējās investīcijas šajā projektā sasniedza vairāk nekā 20 miljonus eiro, informēja uzņēmuma valdes loceklis Andrejs Blažko. "King's College" uzskatāma par modernāko skolu Baltijas valstīs, kura akreditēta atbilstoši Lielbritānijas izglītības prasībām un kurā bērni iegūst izglītību latviešu un angļu valodā.

Lasīt vairāk...

Speciālistu padomi veselīgām Lieldienām

Svētki ir laiks, tad atļaujamies apēst vairāk un uzturā iekļaut vairāk svētku našķu. Lieldienas nav izņēmums! Taču vai zinām, kā galveno Lieldienu ēdienu – olas – pagatavot droši un pareizi? Un kā to atbilstoši uzglabāt? Kā aizvadīt svētku maltīti veselīgi un bez pašpārmetumiem nākamajā dienā?

Lasīt vairāk...

Valdība apstiprina nosacījumus drošai tirdzniecībai iekštelpās un ārtelpās

Ministru kabinets ceturtdienas sēdē lēma, ka no 7. aprīļa pastiprinātas drošības apstākļos darbu klātienē var atsākt visi veikali ārpus lielajiem tirdzniecības centriem. Ekspertu ieskatā cilvēku pulcēšanās risks tirdzniecības centros ir pārāk augsts, tāpēc lielos tirdzniecības centros atļauta tikai pakalpojumu sniegšanas vietu un atsevišķu veikalu veidu darbība, saglabājot visas līdzšinējās epidemioloģiskās drošības prasības tirdzniecības vietu darbībai un vienlaikus atceļot distances tirdzniecībā iegādātu preču izsniegšanu veikalos.

Lasīt vairāk...

Lieldienu laika piedāvājums Turaidas muzejrezervātā

Lieldienu laikā Turaidas muzejrezervāts atvērts apmeklētājiem katru dienu no plkst.10.00 līdz 19.00. Saskaņā ar valstī noteiktajiem drošības pasākumiem, apmeklētājiem pieejamas brīvdabas ekspozīcijas un muzejrezervāta teritorija. Apmeklējumam atvērta Turaidas viduslaiku pils teritorija un brīvdabas ekspozīcijas, Dainu kalns, Turaidas Rozes piemiņas vieta Baznīckalnā, kā arī Turaidas muižas saimnieciskās apbūves centrs ar pastaigu ceļiem un takām.

Lasīt vairāk...

Lieldienas svinēs četros Ropažu novada ciemos

Tradicionāli Lieldienas Ropažu novadā tiek svinētas ar skaistu pašdarbnieku koncertu, vietējo ražotāju tirdziņu un tradicionālām aktivitātēm. Šogad situācija pasaulē nedaudz ierobežo mūsu līdzšinējās svinēšanas tradīcijas. Tomēr Lieldienas neviens nav atcēlis, tāpēc mēs esam sagatavojuši četrus punktus, ko izdekorēsim par godu šai gadskārtu mijai – pavasara saulgriežiem. Katrā punktā piedāvājam jums izpildīt uzdevumu.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.