Menu
 

Svētdiena, 22 Marts 2020

Strādā vai mācies attālināti? 11 padomi efektīvākai interneta izmantošanai

Līdz ar kraso vīrusa Covid-19 uzliesmojumu visā pasaulē, arī Latvijā, saudzējot savu un citu veselību, daudzos uzņēmumos priekšroka tiek dota darbam un mācībām attālināti – ar interneta starpniecību. Tiesa, brīdī, kad desmitiem tūkstošu darbinieku vienlaikus savu mācību vai darba vai dzīvi ir pilnībā pārnesuši no izglītības iestādēm un birojiem, kas aprīkoti ar jaudīgu internetu, uz saviem mājokļiem, rodas jautājums – kā efektīvāk izmantot mājās un viedtālrunī pieejamo internetu un saglabāt tā maksimālu veiktspēju?

Lasīt vairāk...

"Madara Cosmetics" izstrādā jaunus roku dezinfekcijas produktus

Kosmētikas ražotāja AS "Madara Cosmetics" ir reaģējusi uz jaunā koronavīrusa izraisītās slimības Covid-19 izraisīto pieprasījumu pēc personīgās higiēnas un dezinfekcijas produktiem un jau patlaban uzņēmuma ražotnē notiek jaunu līdzekļu izstrāde, informēja "Madara Cosmetics" valdes priekšsēdētāja valdes priekšsēdētāja Lotte Tisenkopfa-Iltnere.

Lasīt vairāk...

LIKTA: Visi ar bažām gaida to brīdi, kad interneta tīklam pieslēgsies skolas

Daudziem uzņēmumiem pārejot uz darbu attālināti ārkārtējās situācijas laikā, ir ievērojami augusi Latvijas interneta tīkla noslodze. Taču lielākais pārbaudījums ir gaidāms nākamajā nedēļā, kad pēc brīvlaika attālinātās mācības sāksies skolās, intervijā aģentūrai LETA atzina Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācijas (LIKTA) prezidente Signe Bāliņa.

Lasīt vairāk...

Komentārs. Koronavīrusa ēnā

“Mans patvērums un mana pils, mans Dievs, uz ko es paļaujos!” Jo Viņš tevi glābj kā putnu no ķērēja cilpas, pasargā no iznīcinātāja mēra. Viņš tevi sedz ar saviem spārniem, zem Viņa spārniem tu esi paglābts; Viņa patiesība ir tavs vairogs un bruņas. Tu nebīsties nakts briesmu, nedz arī bultu, kas dienu skraida, nedz mēra, kas tumsā lien, nedz sērgu, kas pusdienā nomaitā. (Psalms 91:2-5)

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.