Menu
 

Piektdiena, 13 Marts 2020

"Audi" vadītājs alkohola reibumā pie Berģiem traucies 170 km/h ātrumā

Speciālo uzdevumu nodaļas inspektori 8 martā, ap plkst. 22.00 vakarā, veicot ikdienas satiksmes uzraudzību, uz Vidzemes šosejas fiksēja kādu automašīnu, kura pārvietojās ar vismaz 170 kilometriem stundā. Reaģējot uz šo pārkāpēju, policisti vairākkārt izteica prasību apturēt transportlīdzekli, taču vadītājs ignorēja policijas darbinieku likumīgās prasības un uzsāka bēgšanu no policijas, braucot Brīvības gatves virzienā.

Lasīt vairāk...

Aptauja Ropažos. Kā ārkārtas situācija ietekmēs jūsu ikdienu?

Saeima piektdien atbalstīja spēkā jau esošo valdības lēmumu, ar kuru līdz Lieldienām Latvijā izsludināta ārkārtējā situācija Covid-19 vīrusa izplatības Latvijā dēļ.Par lēmumu balsoja 81 deputāts, nevienam nebalsojot pret un neatturoties. Ārkārtējā situācija ir spēkā līdz šī gada 14.aprīlim ar mērķi šajā laikā ierobežot Covid-19 izplatību. Līdz ar tās izsludināšanu noteikta virkne stingru ierobežojošu pasākumu.

Lasīt vairāk...

Atcelti 16.martā plānotie publiskie pasākumi

Valstī izsludinātās ārkārtējās situācijas dēļ organizatori atcēluši 16.martā plānotos Latviešu leģionāru dienas publiskos pasākumus Rīgā un Lestenē. Nacionālā apvienība aicina ikvienu pilsoni, kuram nav noteikti karantīnas ierobežojumi un ir laba veselība, individuāli godināt leģionārus, noliekot ziedus pie Brīvības pieminekļa un Lestenes Brāļu kapos.

Lasīt vairāk...

Apturēta arī Latvijas florbola čempionāta norise

  • Publicēts Sports

Latvijas Florbola savienība (LFS), pamatojoties uz Ministru kabineta rīkojumu saistībā Covid-19 vīrusa izplatību Latvijā, ceturtdien pieņēma lēmumu pilnībā apturēt Latvijas čempionāta bērniem un jauniešiem norisi, bet pieaugušo turnīrus virslīgā, pirmajā un otrajā līgā turpināt, spēles aizvadot bez skatītāju klātbūtnes. Piektdien, koriģējot lēmumu, pilnībā apturēti visi Latvijas čempionāti.

Lasīt vairāk...

Katrīna Ošleja: Apmācības pārceļas uz tiešsaisti, kas jāņem vērā?

Eiropā izplatās vīruss, taču dzīve turpinās – cilvēki turpina mācīties un komunicēt, uzņēmumu komandām ir jāapspriež dažādi jautājumi. No fiziskās vides daudzu jautājumu risināšana pāriet digitālajā vidē. Turp pārceļas arī bieži vien ilgu laiku iepriekš ieplānotās mācības. Tā kā es vadu mācības grupām, arī mani šīs pārmaiņas skar tieši, tāpēc gribu padalīties ar savu pieredzi, kas palīdzēs visām iesaistītajām pusēm labāk sagatavoties.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.