Menu
 

Trešdiena, 04 Marts 2020

Ivars Brīvers: Saeima pilda grēkāža funkciju sabiedrībā

Ivars Brīvers ir latviešu ekonomists, ekonomikas zinātņu doktors, Banku augstskolas un Ventspils Augstskolas profesors. Darbojies politikā, ir bijis 12. Saeimas deputāts Latvijas Reģionu apvienības frakcijā, pārstāvot tajā ietilpstošo Kristīgo demokrātu savienību. “Kodola” sarunā ar kristieti un ekonomikas zinātņu doktoru par jauno ekonomisko modeli, par dominējošo cilvēku domāšanas modeli un citām būtiskām mūsdienu sabiedrības parādībām.

Lasīt vairāk...

Valsts policija uzraudzīs satiksmi un sabiedrisko kārtību novadu reformas protesta akcijās

Saistībā ar administratīvi teritoriālo reformu šonedēļ dažādās vietās Latvijā norisināsies protesta akcijas, tostarp braucieni pa valsts galvenajiem autoceļiem ar smago tehniku vienībām, tādējādi bloķējot vai ierobežojot satiksmi dažādos ceļu posmos. Ņemot vērā plašo protesta akciju mērogu, Valsts policija pastiprināti uzraudzīs satiksmes drošību un sabiedrisko kārtību notikumu norises vietās.

Lasīt vairāk...

Foto: Noslēdzies muzikālā projekta "Varones: Pārmaiņu balsis" ieraksts Rīgā

Latvijas Radio studijā amerikāņu diriģente un producente  Eimija Andersone un Amerikā dzīvojošā latviešu komponiste Lolita Ritmanis kopā ar skaņu inženieriem Marku Mattsonu (Losandželosa) un Vari Kurmiņu (Latvija) Latvijas Radio studijā ierakstīja koncertuzveduma “Women Warriors: The Voices of Change” (“Varones: Pārmaiņu balsis”) muzikālo materiālu.

Lasīt vairāk...

Valsts materiālajās rezervēs trūkst gan antibiotiku, gan vienreizlietojamo cimdu un citu aizsardzības līdzekļu

Valsts materiālajās rezervēs noteiktajām normām neatbilstošā daudzumā ir gan dažādi medikamenti, tostarp, antibiotikas, gan vienreizlietojamie cimdi, bahilas, roku un virsmu dezinfekcijas līdzekļi, operācijas maskas un citi līdzekļi, kuru iegādei pēc Veselības ministrijas (VM) rosinājuma valdība otrdien piešķīra 111 348 eiro, noskaidroja aģentūra LETA.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.