Menu
 

Sestdiena, 28 Marts 2020

Gauja – daļa no Carnikavas novada

  • Publicēts Vide

Turpinot rakstu sēriju par Pierīgas dabas pērlēm, šoreiz dosimies uz Carnikavu, kurp vilina gan Gauja un pavisam netālā jūra, gan apkārtējās dabas skaistums. Lai tuvāk iepazītu Gaujas ieteku jūrā un tās stāstu, “Rīgas Apriņķa Avīze” sazinājās ar Carnikavas novada domes Tūrisma informācijas centra konsultantu Jāni Galakrodznieku un Carnikavas Novadpētniecības centra vadītāju Olgu Rinkus.

Lasīt vairāk...

Ceļā no Rīgas uz Saulkrastiem izveidojies automašīnu sastrēgums vairāku desmitu kilometru garumā

Kopš rīta ceļā no Rīgas uz Saulkrastiem izveidojies automašīnu sastrēgums vairāku desmitu kilometru garumā, novēroja aģentūra LETA. Automašīnu sastrēgums veidojas no Berģu "Depo" un stiepjas aptuveni līdz izbraukšanai no Baltezera. Ceļā uz Saulkrastiem sastrēgums uz Tallinas šosejas turpinās arī no Ādažiem līdz Gaujas tiltam, kur pieved ceļš no Carnikavas.

Lasīt vairāk...

Mājokļa detokss: kā ieviest kārtību uz visiem laikiem?

Klāt ir pavasaris, un šogad tas ir pavisam citādāks nekā parasti ­­– daudz laika nāksies pavadīt mājās. Šobrīd jo īpaši novērtējam to, cik svarīgi ir dzīvot patīkamā vidē, tāpēc šis ir īstais brīdis, lai ķertos klāt sava mājokļa kārtošanai, tīrīšanai un, iespējams, pat – atbrīvoties no liekajām lietām.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.