Menu
 

Sestdiena, 23 maijs 2020

Siguldā nolemts atcelt skolēnu vasaras nodarbinātības projektu

Siguldas novada pašvaldības dome pieņēmusi lēmumu atcelt šogad plānoto skolēnu vasaras nodarbinātības projektu, kura laikā novadā deklarētos skolēnus vecumā no 13 līdz 19 gadiem bija paredzēts nodrošināt ar pašvaldības un uzņēmēju piedāvātām darbavietām, informēja Siguldas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību pārvaldes vadītāja Sindija Brikmane.

Lasīt vairāk...

Pēteris Strautiņš. Vīruss ir netaisns

Koronavīrusa krīzes ietekme Latvijas ekonomikā visskarbāk izpaudīsies 2. ceturkšņa datos, bet periods ar augstāko bezdarba līmeni visdrīzāk būs 3. ceturksnis. Taču pirmās straujo pārmaiņu pazīmes ir redzamas jau piektdien publicētajos 1. ceturkšņa rādītājos. Darba meklētāju īpatsvara kāpums ir diezgan ievērojams – tas ir pieaudzis par 1,4 procentpunktiem, sasniedzot 7,4%.

Lasīt vairāk...

Oftalmoloģe: Pavasaris un koronavīruss kož acīs

Pavasaris vienmēr ir bijis pārbaudījums cilvēka redzei. Pēc ilgas ziemas ķermenis ir novājināts un izjūt vitamīnu trūkumu. Šajā laikā acis ir īpaši jutīgas pret spožo pavasara sauli. Rezultātā acis kļūst sausas vai asaro, redz izplūdušu, neskaidru attēlu. Un tie ir tikai daži no simptomiem, kas norāda, ka ir jāstiprina redze.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.