Menu
 

Pirmdiena, 18 maijs 2020

Noskaidroti uzvarētāji konkursā par sabiedriskā transporta pakalpojumu nodrošināšanu

Pirmdien noslēgusies konkursa par sabiedriskā transporta pakalpojumu nodrošināšanu no 2021. gada piedāvājumu vērtēšana. Iepirkumu komisija ir pieņēmusi lēmumu par uzvarētājiem 12 maršrutu tīkla daļās jeb lotēs no 16. Lotē “Pierīga” uzvarējusi apvienība AS “Liepājas autobusu parks”, SIA “Sabiedriskais autobuss” un AS “Nordeka”, informēja Autoransporta direkcijā (ATD).

Lasīt vairāk...

Nāves sala – simbols varonībai un patriotismam

Zināt savas tautas vēsturi ir svarīgi ikvienam, bet vēl nozīmīgāk ir izstaigāt atmiņu takas, aplūkot vietas, kur notikušas kaujas, un uzzināt faktus, kuri līdz šim nav tikuši atklāti. Arī rakstu sērija “Pierīgas pilsētu dabas pērles” šoreiz izvēlējās doties turp, kur mūsu tauta cīnījās, krita un atdusas vēl šodien. Tā ir neviena cita kā Nāves sala Ķekavas novadā.

Lasīt vairāk...

Trešdaļa Latvijas iedzīvotāju atzīst, ka ārkārtas situācija ir ietekmējusi viņu mājsaimniecības finansiālo stāvokli

Latvijā iedzīvotāju vidū turpina mazināties satraukums par koronavīrusa radītajiem apstākļiem (no 66% marta beigās uz 43% procentiem maija sākumā). Arī iedzīvotāju skaits, kas atzīst, ka koronavīrusa izraisītā ārkārtas situācija ietekmējusi viņu ikdienu, ir mazinājies par 11 procentpunktiem (no 67% marta beigās uz 56% procentiem maija sākumā), liecina pētījumu kompānijas “Kantar” “Covid-19 barometra” globālā pētījuma dati.

Lasīt vairāk...

Jūrmala apmeklētājiem atver kultūras telpas

Apmeklētāju uzņemšanu klātienē un publisko pasākumu rīkošanu pakāpeniski atsāk muzeji un izstāžu telpas Jūrmalā. Kā norāda pilsētas pašvaldībā, katra iestāde, izvērtējot telpu platību un izvietojumu, noteikusi maksimālo apmeklētāju skaitu, kas vienlaikus, ievērojot divu metru distanci, drīkst atrasties muzeja vai izstāžu zāles telpās. Apmeklētāji aicināti ievērot iestādes noteikto kārtību un respektēt darbinieku norādes.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.