Menu
 

Ceturtdiena, 14 maijs 2020

Par 40 000 eiro Baložos un Daugmalē izbūvēs apgaismojumu gājēju pārējām

Turpinot  darbu pie apgaismojuma izbūves divām gājēju pārejām Baložos un gājēju pārejas pārbūves Daugmalē, Ķekavas novada pašvaldība slēgs sadarbības līgumu ar VAS “Latvijas Valsts ceļi”, lai varētu spert nākamos soļus un šogad uzsāktu būvdarbus. Gājēju pārejas apgaismojuma izveidei Baložos un gājēju pārejas pārbūvei Daugmalei Ķekavas novada pašvaldība šogad budžetā ir atvelējusi  kopumā  apmēram 40 000 eiro.

Lasīt vairāk...

"Tas ir mūsu ozols!" – Sējas dižozols

Tā ir vieta, kur smelties spēkus šajā grūtajā laikā un būt tuvāk dabai nekā jebkad iepriekš. Šeit pagātne mijas ar tagadni, senču rituāli ar kaut ko pavisam maģisku. Šoreiz rakstu sērija “Pierīgas pilsētu dabas pērles” ir devusies savām acīm skatīt vareno Sējas dižozolu. Lai dzirdētu dižā koka stāstu, “Rīgas Apriņķa Avīze” sazinājās ar Sējas novada kultūras nama vadītāju Agitu Ozoliņu.

Lasīt vairāk...

Ādažos notiks ģitārista Mārča Auziņa "autokoncerts" (papildināta)

Meklējot iespējas tikties ar saviem klausītājiem, ģitārists Mārcis Auziņš kopā ar Ādažu novada pašvaldību un koncertu kompāniju "Forte Production" izveidojis projektu "Autokoncerts", informēja mūziķa pārstāve Ilze Jansone. Pēc viņas vārdiem, projekta "Autokoncerts" risinājuma pamatā ir pagājušā gadsimta sākumā Eiropā un 50. un 60.gados populārā auto kino ideja.

Lasīt vairāk...

Militārā mantojuma tūrisma projektā iesaistās arī Olaine, Ikšķile, More un Carnikava

Latvijas lauku tūrisma asociācija “Lauku ceļotājs” kopā ar 23 partneriem Latvijā un Igaunijā uzsākusi kopīgu projektu, lai pēdējo simts gadu vēstures liecības ietērptu kopīgā militārā mantojuma tūrisma produktā. Sadarbojoties ar vēstures speciālistiem, projektā ir paredzēts ietvert vienotā tūrisma produktā 150-170 militārā mantojuma objektus Latvijā un Igaunijā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.