Menu
 

Sestdiena, 09 maijs 2020

Pierīgas pilsētu dabas pērles: "Zaļais ceļš" Ropažu novadā

  • Publicēts Vide

Kad saulīte sasilda zemi un laiks kļūst siltāks, ir īstais brīdis, lai izvilktu ārā savu mīļo velosipēdu un dotos garākās ekskursijās pa ceļiem, kuri nav tik ierasti riteņbraukšanai. Šoreiz stāstu sērija “Pierīgas pilsētu dabas pērles” devās izbraucienā pa bijušo dzelzceļa līniju Ropažu novadā, lai dzirdētu interesantus stāstus par Kangaru staciju, apciemotu bebru ģimeni un uzzinātu, cik svarīgi ir neaizmirst par zaļo dabu mums apkārt.

Lasīt vairāk...

Siguldas iedzīvotājiem no nākamās nedēļas vairākās vietās būs iespēja trenēties gan individuāli, gan grupās

Siguldas iedzīvotājiem un licencēto programmu īstenotājiem no 12.maija, nodrošinot nepieciešamos piesardzības pasākumus, būs pieejamas vairākas vietas, kur būs iespēja veikt gan individuālos, gan organizētus grupu treniņus, informēja Siguldas pašvaldības sabiedrisko attiecību pārvaldes vadītāja Sindija Brikmane.

Lasīt vairāk...

Lai dārzs zaļotu un zeltu – kā izvēlēties stādus, kas nepievils

Maijs nāk ne tikai ar ķiršu ziediem un noturīgi saulainām dienām, bet arī dārzkopjiem labi pazīstamo nemieru, kad zeme tā vien vilina un prasa, lai to piepilda ar sulīgiem dārzeņu, puķu, augļukoku un dekoratīvo krūmu stādiem. Vai zaļš stāda cekuls vienmēr liecina par tā veselīgumu? Vai poļu un Latvijas tomāts dos vienlīdz labu ražu? Kā no milzīgā klāsta izvēlēties stādus, kas nepievils, un tos pareizi kopt?

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.