Menu
 

Pirmdiena, 04 Februāris 2019

VID: Ja "Brexit" īstenosies bez izstāšanās līguma, no 30.marta tiks piemēros muitas procedūras un būs jāmaksā nodokļi

Ja Apvienotās Karalistes izstāšanās no Eiropas Savienības (ES) jeb "Brexit" notiks bez izstāšanās līguma, no 30.marta tirdzniecībā ar Apvienoto Karalisti būs jāpiemēro muitas procedūras un jāmaksā nodokļi, pirmdien seminārā žurnālistiem sacīja Valsts ieņēmumu dienesta (VID) muitas eksperte Irēna Knoka.

Lasīt vairāk...

Leonards Inkins. Precedents

Jau rakstīju par negaidītajiem pavērsieniem Armēnijā, par Roberta Kočarjana un Serža Sargsjana atstumšanu no varas, par Armēnijas “samta” revolūciju, kā arī par vēlēšanām, kurās Armēnijā par Nikolo Pašinjana partiju nobalsoja vairāk nekā septiņdesmit procentu vēlētāju. Tā mēdz notikt.

Lasīt vairāk...

Kā uzņemt perfektu bildi ar viedtālruni?

Mūsdienās arvien vairāk cilvēku izvēlas uzņemt fotogrāfijas ar viedtālruni. Ja kādreiz tam bija nepieciešamas augstas kvalitātes kameras, tad šobrīd, attīstoties tehnoloģijām, pie perfektām bildēm iespējams tikt ļoti ātri. Esam apkopojuši vairākus noderīgus padomus, kas ikvienam ļaus uzņemt vēl labākas un kvalitatīvākas bildes nekā iepriekš.

Lasīt vairāk...

Rūpniecības produkcijas apjoms 2018.gadā Latvijā pieaudzis par 2 %

2018.gadā salīdzinājumā ar 2017. gadu rūpniecības produkcijas apjoms pēc kalendāri izlīdzinātiem datiem salīdzināmajās cenās pieauga par 2 %, liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) dati. Produkcijas apjoms ieguves rūpniecībā un karjeru izstrādē palielinājās par 4,3 % un apstrādes rūpniecībā – par 3,4 %, bet elektroenerģijas un gāzes apgādē saruka par 1,9 %.

Lasīt vairāk...

Slēpošanas ceļojums nupat sācies, bet atklājas gripa. Ko darīt?

Slēpošana ir viens no nedaudzajiem iemesliem, kāpēc cilvēki gaida ziemu – tā ne tikai aizstāj ziemā tik nepietiekamās fiziskās aktivitātes, bet arī sagādā lielisku atpūtu un izklaidi. Daudzi labprāt izmanto ziemas atvaļinājumu, lai dotos uz kādu no kalnu slēpošanas kūrortiem un ļautos ziemas priekiem. Bet ko darīt, ja jau pirmajā ceļojuma dienā lauž kaulus un sāp galva?

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.