Menu
 

Piektdiena, 15 Februāris 2019

Sestdien gaidāms saulains un rekordsilts laiks

Sestdien Latvijā būs pārsvarā saulains un neierasti silts laiks, prognozē sinoptiķi. Gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +5..+11 grādiem, siltākā diena gaidāma Rīgas jūras līča Kurzemes piekrastē, kā arī Jūrmalā, Rīgā un Zemgalē. Iespējams, tiks pārspēts ne vien 16.februāra, bet arī mēneša otrās dekādes nacionālais siltuma rekords.

Lasīt vairāk...

VARAM pieprasa Rīgas mēram paskaidrojumus par VK atklātajiem pārkāpumiem un valsts mērķdotāciju izlietojumu

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Juris Pūce (AP!) ir pieprasījis Rīgas mēram Nilam Ušakovam paskaidrojumus par Valsts kontroles (VK) veiktajā pārbaudē atklātajiem pārkāpumiem, ministrija gaida atbildes arī par to, kā tērētas valsts mērķdotācijas Rīgas pilsētas pašvaldības ceļiem.

Lasīt vairāk...

Atkārtoti izvērtējot piedāvājumus, "Pasažieru vilciens" izlēmis pirkt vilcienus no Čehijas "Škoda Vagonka"

Atkārtoti izvērtējot jauno elektrovilcienu iepirkumā iesniegtos piedāvājumus, AS "Pasažieru vilciens" izlēmis iegādāties vilcienus no Čehijas ražotāja "Škoda Vagonka", piektdien žurnālistiem sacīja "Pasažieru vilciena" valdes priekšsēdētājs Rodžers Jānis Grigulis. Kopējā līgumcena būs 241,888 miljoni eiro.

Lasīt vairāk...

Valsts kontrole iebilst idejai ļaut bērniem lietot medību ieročus

Valsts kontrole neatbalsta Ieroču aprites likumā plānotās izmaiņas, kas ļautu medībās šaujamieročus izmantot jau no sešpadsmit gadu vecuma, un aicina Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisiju atkārtoti izvērtēt likumprojektā iekļautās normas par atļauju nepilngadīgām personām izmantot medību šaujamieročus tālāku virzību.

Lasīt vairāk...

Rihards Kols: Eiropas Savienība ir divritenis

Maijā dosimies pie vēlēšanu urnām, lai ar savu balsi paziņotu, kādu Eiropas Savienību mēs vēlamies redzēt nākotnē. Kopš pēdējām Eiropas Parlamenta vēlēšanām 2014.gadā Eiropas Savienība ir ievērojami mainījusies. Mūsu šodienas izaicinājumi un prioritātes vairs nav tās pašas, kuras definējām uz iepriekšējām vēlēšanām, un Eiropas lielie jautājumi ir aktuālāki kā jebkad agrāk. Tāpēc vēlos nedaudz parunāt par Eiropas Savienību un tās nākotni.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.