Menu
 

Ceturtdiena, 21 Februāris 2019

Mārupes volejbolistes ar uzvaru sāk Nacionālās līgas izslēgšanas turnīru

  • Publicēts Sports

Nacionālās līgas ceturtdaļfināla sērijas pirmajā spēlē ceturtdien Mārupes sporta kompleksā mājinieces Mārupes sporta centra volejbolistes četros setos pieveica volejbola klubu “Gulbene”. Atbildes spēle paredzēta 24.februārī Gulbenē. Ja laukuma saimnieces revanšēsies neatkarīgi no zaudēto setu skaita, tiks aizvadīts tā saucamais “zelts sets” līdz 25 punktiem.

Lasīt vairāk...

Siguldas Valsts ģimnāzijas un Mārupes vidusskolas skolotājiem pasniegtas "Ekselences balvas"

Latvijas Universitātē pasniegta “Ekselences balva”, kas izveidota pēc uzņēmēju iniciatīvas un ko piešķir, novērtējot inovatīvus un izcilus skolotājus. Šogad “Ekselences balvu” ķīmijā ieguva Linda Kovaļevska no Mārupes vidusskolas, fizikā – Jānis Bukins no Siguldas Valsts ģimnāzijas un ekonomikā – Līga Lagzdkalne no Mārupes vidusskolas.

Lasīt vairāk...

Apbalvoti pagājušā gada Latvijas labākie tirgotāji

Konkursā "Latvijas labākais tirgotājs 2018" apbalvoti pagājušā gada labākie tirgotāji, aģentūru LETA informēja Latvijas Tirgotāju asociācijā (LTA). Šogad pasniegtas kopumā septiņas galvenās balvas. Vienlaikus par uzvarētājiem atzīti 13 uzņēmumi, vēl deviņi uzņēmumi saņēma laureāta diplomu, bet trīs – konkursa fināla dalībnieka diplomu.

Lasīt vairāk...

Sieviešu festivālā Jūrmalā piedāvās bezmaksas lekcijas par veselību

2. martā no plkst. 12.00 līdz 18.00 Jūrmalā notiks Sieviešu festivāls, kuru rīko un apmeklētājām bez maksas piedāvā organizācija un vecāku medijs "Māmiņu klubs", televīzija sievietēm "STV pirmā!" un "MFD Veselības grupa". Festivāls norisināsies viesnīcā "Semerah Hotel Lielupe", kur visas dienas garumā būs iespēja apmeklēt lekcijas par sievišķīgām un aktuālām tēmām – gan attiecībām ar vīru un bērniem, gan seksualitāti un veselību. Tāpat sievietes aicinātas piedalīties dažādās meistarklasēs, kopā ar mediķiem pārbaudīt savu veselību un uzzināt visu par aktualitātēm skaistumkopšanā.

Lasīt vairāk...

VARAM un Valsts kontrole sadarbosies pašvaldību darbības uzraudzības jomā

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Juris Pūce (AP!) ceturtdien tikās ar valsts kontrolieri Elitu Krūmiņu, lai apspriestu darāmo darbu apjomu, veicot administratīvi teritoriālo reformu, un Valsts kontroles revīzijās konstatētos labas pārvaldības riskus pašvaldībās. Valsts kontroliere un ministrs vienojās apmainīties ar informāciju par augsta riska jomām, kurās būtu nepieciešama papildu uzraudzība.

Lasīt vairāk...

"Rīgas satiksme" no 2. marta ievieš izmaiņas sabiedriskā transporta maršrutu kustībā

Ņemot vērā pasažieru plūsmas mērījumus un savstarpēji koordinējot sabiedriskā transporta atiešanas laikus, no 2. marta tiks mainīti vairāku galvaspilsētas sabiedriskā transporta maršrutu kustības saraksti darba dienām un brīvdienām, informē “Rīgas satiksme”. Izmaiņas skar arī vairākus maršrutus ar galapunktiem Pierīgā.

Lasīt vairāk...

Finanšu ministrija: Iedzīvotājiem atvieglos gada ienākumu deklarācijas iesniegšanu

26.februārī valdība izskatīs grozījumus likumā par iedzīvotāju ienākuma nodokli. Tie paredz  pagarināt iedzīvotāju ienākuma nodokļa (IIN) samaksas termiņu par 2018. un 2019. taksācijas gadu vismazāk aizsargātām nodokļa maksātāju grupām, kas, iespējams, pirmo reizi iesniedz gada ienākumu deklarāciju un veic IIN piemaksu, tādējādi maksimāli atvieglojot pierašanu pie jaunās kārtības.

Lasīt vairāk...

Zupas porcija trūcīgajiem – par 2,99 eiro

Meklējot informāciju par to, kādu atbalstu ziemas periodā Pierīgas pašvaldības sniedz trūcīgajiem, maznodrošinātajiem un īslaicīgās grūtībās nonākušajiem sava novada iedzīvotājiem, “Rīgas Apriņķa Avīze” nejauši uzdūrās informācijai par to, ka Carnikavā 30–40 cilvēkiem ir iespēja ik dienas saņemt tā sauktās zupas virtuves piedāvāto pakalpojumu – siltu maltīti. Tas, kas piesaistīja uzmanību, ir vienas porcijas cena – 2,99 eiro.

Lasīt vairāk...

Plāno atteikties no obligātās prasības autovadītājiem ņemt līdzi vadītāja apliecību

Transportlīdzekļa vadītājam, par kura tiesībām vadīt transportlīdzekli izdarīts ieraksts transportlīdzekļu un to vadītāju valsts reģistrā vai traktortehnikas un tās vadītāju informatīvajā sistēmā, pārvietojoties Latvijas teritorijā, līdzi nebūs nepieciešama vadītāja apliecībai, ja līdzi būs personu apliecinošs dokuments.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.