Menu
 

Svētdiena, 03 Februāris 2019

Aptauja Rīgā. Vai ziemā ēdat rudenī pašu konservētos augļus un dārzeņus?

Ziema ir īstais brīdis, kad no pagraba vilkt ārā un likt galdā rudenī iekonservētos augļus un dārzeņus. To, protams, var darīt tie, kam tādi krājumi ir, un, lai arī veikalu piedāvātais sortiments ir gana dažāds, vēl joprojām daudzi Latvijas iedzīvotāji rudenī par to gādā. Turklāt pašu rokām var pagatavot savām individuālajām garšas izjūtām un veselības stāvoklim atbilstošus gardumus.

Lasīt vairāk...

Gardēžu svētku kūkas recepte labākai dzīvei

Svētkus svin visi – kādam tas ir ilgi gaidīts un īpašs notikums, citam arī ikdiena ir svētki, un tad jo svarīgāk ir izvēlēties veselīgus gardumus.Rimi Gardēde” Liene Zemīte piedāvā kūkas recepti, kas gan nav gluži bez grēka, tāpēc liekama galdā īpašos gadījumos.

Lasīt vairāk...

Eksperts: Latvijas uzņēmēji ir pietiekami zinoši un pieredzējuši, lai "Brexit" nespētu būtiski tos ietekmēt

Latvijas uzņēmēji ir pietiekami zinoši un pieredzējuši, lai spētu turpināt strādāt, neraugoties uz "Brexit", norādīja Latviešu izcelsmes Lielbritānijas uzņēmējs Mārcis Liors Skadmanis. Viņš skaidroja, ka ir grūti prognozēt, kas mainīsies Latvijas un Lielbritānijas sadarbībā uzņēmējdarbības jomā pēc "Brexit", tomēr viņš pauda cerību, ka tiks atrasts risinājums un veids, kādā uzņēmējdarbības procesi tiks nodrošināti arī turpmāk.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.