Menu
 

Sestdiena, 01 Februāris 2020

Grupas "Willow Farm" līderim Emīlam Dreiblatam patīk rotaļāties ar notīm un vārdiem

Šonedēļ Liepājas rokgrupa “Willow Farm” svin sava jaunākā albuma “Pasaule ir viss, kas gadās” atvēršanas svētkus. “Albuma nosaukumam izmantotā frāze, kas skan arī vienā dziesmā, aizgūta no 20. gadsimta filozofa Ludviga Vitgenšteina “Loģiski filozofiskā traktāta”, un dziesmu tematikā līdzās stāstiem par mīlestību un attiecībām parādās arī eksistenciālu problēmu iztirzājums, turklāt pamazām attālināmies no tā dēvētā liepājroka,” par nule pabeigto projektu stāsta grupas solists Emīls Dreiblats.

Lasīt vairāk...

SEO optimizācija soli pa solim: kas šajā pakalpojumā ietilpst?

Ja tev ir kaut nelielas zināšanas par digitālo mārketingu, noteikti būsi dzirdējis tādas frāzes kā Bez SEO digitālais mārketings nav iespējams vai SEO ir veids, kā iekarot Google algoritmu simpātijas. SEO (Search Engine Optimization), jeb meklētājservisu optimizācija ir patiešām nozīmīgs faktors, jo, pateicoties nokļūšanai augstākās pozīcijās Google un citos meklētājservisos, SEO palīdz organiski palielināt mājaslapas apmeklētāju skaitu (un ne tikai). Kas tieši šajā pakalpojumā ietilpst? Lasi un noskaidro!

Lasīt vairāk...

Veselīgas vakariņu receptes labākai dzīvei

Nereti pārnākot mājās pēc ikdienas darbiem mums trūkst iedvesmas veltīt daudz laika vakariņām. Ko pagatavot, ja vēlies paēst garšīgi, veselīgi un ātri? Dažkārt cilvēki vispār mājās negatavo, aizbildinoties ar laika trūkumu. Taču kvalitatīvas vakariņas var pagatavot vien 15 minūtēs, piemēram, cepeškrāsnī uzcept mencas fileju, sagriezt dārzeņus un uzvārīt pērļu grūbas. Neticēsiet – tas aizņems vien 15–20 minūtes.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.