Menu
 

Piektdiena, 01 maijs 2020

Sauriešu karjera burvība uz zemes un ūdens dzīlēs

Pavasaris pie mums ir atnācis plaukstošs un patīkami silts. Piemērots laiks, lai dotos garākos pārgājienos un brauktu apskatīt mūsu skaisto Latviju. Arī rakstu sērija “Pierīgas pilsētu dabas pērles” ir devusies savā nākamajā ceļojumā – šoreiz uz Stopiņu novada Sauriešu ciemu –, lai ieklausītos putnu dziesmās un kopā ar daivinga cienītājiem ienirtu karjera dzīlēs. “Rīgas Apriņķa Avīze” sazinājās ar Stopiņu novada domes sabiedrisko attiecību speciālisti Inesi Skrastiņu, lai noskaidrotu, kā ir radies Sauriešu karjers un kas atrodas tā apkārtnē.

Lasīt vairāk...

Pēteris Strautiņš: Krīze vienlaikus sākas un beidzas

Šī gada 1. ceturksnī Latvijas IKP samazinājās par 2,9% salīdzinājumā ar pērnā gada beigām, bet gada griezumā saruka par 1,4%. Sākotnējā krīzes ietekme vairāk skāra pakalpojumu nozares, kurās pievienotā vērtība samazinājās par 2,6%, kamēr ražošanā tā joprojām bija par 3,0% lielāka nekā pirms gada.

Lasīt vairāk...

Farmaceite: Pavasaris ir pats nepiemērotākais laiks diētām

Tuvojoties vasarai, kad laiks sāk palikt siltāks un gaišāks, arvien vairāk iedzīvotāju interesējas par dažādām diētām svara samazināšanai. Svarīgi atcerēties, ka drastisku diētu ievērošana, kas balstīta uz badošanos, ļoti lielu uzņemto kaloriju samazināšanu, atsevišķu uzturvielu izslēgšanu no ēdienkartes vai vienveidīgu produktu lietošanu uzturā, ir ne tikai nevēlama, bet arī bīstama veselībai.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.