Menu
 

Piektdiena, 29 maijs 2020

Ārvalstu investoru padome: Augstākās izglītības reforma jāveic nekavējoties

Viena no prioritātēm sekmīgā ekonomika atveseļošanā ilgtermiņā ir ciešāka sasaiste starp jaunā darba tirgus prasībām un izglītību, tāpēc augstākās izglītības reforma jāveic nekavējoties, piektdien diskusijā pauda Ārvalstu investoru padomes Latvijā (FICIL) valdes locekle un "PricewaterhouseCoopers" valdes priekšsēdētāja Zlata Elksniņa-Zaščirinska.

Lasīt vairāk...

Komentārs. Krīzes pirmā fāze ir beigusies

Situācija Latvijas ekonomikā turpina strauji mainīties un liels vairums ekonomikas rādītāju joprojām netiek līdzi faktiskajai realitātei. Kā liecina Centrālās statistikas pārvaldes publicētā informācija, šī gada pirmajā ceturksnī Latvijas IKP ir samazinājies par 1,5% salīdzinājumā ar pērnā gada attiecīgo ceturksni.

Lasīt vairāk...

Binde: Lietotne "Apturi Covid" atbilst Vispārīgās datu aizsardzības regulas prasībām un neizseko tās lietotājus

Latvijā radītā lietotne "Apturi Covid" atbilst Vispārīgās datu aizsardzības regulas (VDAR) prasībām, kā arī tā neizmanto globālās pozicionēšanas sistēmas (GPS) sniegtos datus, lai izsekotu tās lietotājus, šodien notikušajā lietotnes prezentācijā sacīja SIA "Latvijas Mobilais telefons" (LMT) prezidents Juris Binde.

Lasīt vairāk...

Foto: LVC Ceļu laboratorijas speciālistu darbs Sēnītes posmā un pie Siguldas

Līdz ar aktīvu ceļu būvdarbu sezonu valsts autoceļu tīklā, kā arī sakarā ar papildu finansējumu autoceļu remontdarbiem, VAS “Latvijas Valsts ceļi” (LVC) Autoceļu kompetences centra (AKC) Ceļu laboratorijā notiek intensīvs darbs. Šajā nedēļā ir uzstādīts arī pēdējo dažu gadu rekords, kad vienā dienā laboratorijā testēšanai ienāca vairāki desmiti paraugu no 27 autoceļu objektiem un ražotnēm.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.