Menu
 

Svētdiena, 03 maijs 2020

"Putnu fabrika "Ķekava"" šajā finanšu gadā vēlas augt par apmēram 10%

Putnu gaļas ražotāja "Putnu fabrika "Ķekava"" šajā finanšu gadā no 2019.gada 1.jūlija līdz 2020.gada 30.jūnijam pārdoto tonnu un ieņēmumu ziņā vēlas augt par apmēram 10% salīdzinājumā ar iepriekšējo finanšu gadu, intervijā aģentūrai LETA pastāstīja uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Andrjus Pranckevičs. "Katru gadu mūsu mērķis ir augt, un arī šis gads nav izņēmums. Šajā finanšu gadā vēlētos augt gan pārdoto tonnu, gan ieņēmumu ziņā par apmēram 10%," viņš sacīja.

Lasīt vairāk...

Kā gudri rīkoties ar naudu Covid-19 krīzes laikā

Kopš ārkārtējās situācijas izsludināšanas daudzām ģimenēm finanšu situācija ir pamainījusies ne vien ieņēmumu, bet arī izdevumu sadaļā. Kā šajā jaunajā ekonomiskajā situācijā gudri rīkoties ar naudu un kāpēc tagad ir piemērots laiks tērēt vairāk, nevis izdevumus samazināt, stāsta pārdošanas vadītāja un mentore uzņēmumā "Southwestern Advantage" Sanita Aldiņa.

Lasīt vairāk...

Zaļākam dzīvesveidam – pieci videi un klimatam draudzīgi paradumi

Pandēmija daudziem negaidīti mainījusi ierasto ikdienas ritmu, pilnībā vai daļēji apstādinot arī dažādu rūpnīcu darbību un pasažieru pārvadājumus, veicinot gaisa piesārņojuma samazināšanos. Arī uzņēmumi ar savu piemēru aicina cilvēkus ieviest jaunus un videi draudzīgus paradumus. "Samsung" dalās vienkāršos soļos, kā ikviens no mums var palīdzēt mazināt vides piesārņojumu.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.