Menu
 

Trešdiena, 23 Janvāris 2019

Komentārs. Ķeriet zagli!

Vispārzināms ir apgalvojums, ka šos vārdus visskaļāk kliedz tie, kas visvairāk vainīgi. Un tajā ir liela gudrība! Tomēr apgalvojuma patiesumu vajag pierādīt, tā sakot, ar piemēriem iz dzīves. Viens no notikumiem, kas šobrīd norisinās politiskajā arēnā, ir tam apliecinājums, turklāt droši varēs kalpot par klasisku piemēru vēl arī nākamajām paaudzēm.

Lasīt vairāk...

Deputātu mandātus noliekošos ministrus jau gatavi aizstāt "pirmie aiz svītras" palikušie

Deputātu mandātus noliekošos ministrus jau gatavi aizstāt vēlēšanās "pirmie aiz svītras" palikušie. Deputātam, kurš apstiprināts ministra amatā, ir iespēja uz ministra pilnvaru laiku nolikt deputāta mandātu. To izdarot, viņa vietā iespēja strādāt Saeimā tiek dota pirmajam konkrētajā vēlēšanu apgabalā "aiz svītras" palikušajam. Šim cilvēkam atsakoties, iespēja tiek dota nākamajam, un tā šis process turpinās, kamēr kāds piekrīt ieņemt deputāta amatu.

Lasīt vairāk...

Saeima apstiprina Kariņa veidoto valdību

Saeima trešdien ar 61 balsi apstiprināja jauno valdību, kuru vadīs parlamenta vismazākās frakcijas - "Jaunās Vienotības" (JV) - politiķis Krišjānis Kariņš. Pret Kariņa valdību nobalsoja 39 deputāti. Kariņa valdības apstiprināšanu vienbalsīgi atbalstīja visas koalīcijas frakcijas, izņemot "KPV LV".

Lasīt vairāk...

"Ekspress-Ādaži" vadītājs: Viesstrādnieku integrēšanu Latvijas darba tirgū apgrūtina birokrātiskie šķēršļi

Autobusa vadītāja profesija nekad nav bijusi pieprasītāko profesiju topa augšgalā. Arī garas rindas neveidojas ar strādāt gribošiem cilvēkiem. Lai gan esam centušies vērst atbildīgo institūciju un iestāžu uzmanību par katastrofālo situāciju Latvijas pasažieru pārvadājumu nozarē – profesionālu autobusu vadītāju trūkumu, taču tas nav sasniedzis “dzirdīgas ausis” atbildīgo valsts iestāžu vidū.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.