Menu
 

Trešdiena, 16 Janvāris 2019

Foto: Topošās Mežaparka Lielās estrādes pamatos iebetonē kapsulu ar vēstījumiem nākamajām paaudzēm

Trešdien topošās Mežaparka Lielās estrādes pamatos iebetonēja kapsulu ar vēstījumiem nākamajām paaudzēm. Ekspluatācijā estrādi plānots nodot 2020.gada 18.jūnijā pirms Skolu jaunatnes dziesmu svētkiem. Jaunas skatuves izbūve turpināsies pēc svētkiem līdz 2023.gadam, kad Dziesmu un deju svētki atzīmēs 150.gadadienu.

Lasīt vairāk...

Viedoklis. Jezga ap veselības "groziem"

No šā gada 1. janvāra Latvijā bija jāsāk darboties veselības aprūpes finansēšanas modelim, kas balstās uz valsts veselības apdrošināšanu un paredz divus atšķirīgu līmeņu pakalpojumu “grozus” pacientiem, kuri veic apdrošināšanas maksājumus, un tiem, kuri tos neveic.

Lasīt vairāk...

Carnikavas novadam izstrādāta vizuālā identitāte

Carnikavas novada dome apstiprinājusi vizuālo identitāti, un turpmāk Carnikavas novadu un pašvaldību pazīs pēc diviem grafiskiem elementiem – ģerboņa un logo. Vizuālās identitātes izstrādes galvenais vadmotīvs ir unikālā novada daba, zaļais dzīvesveids un aizsargājamās vērtības, novada iedzīvotāji, ģimeniskums un mazpilsētas noskaņa.

Lasīt vairāk...

Par gada dzīvnieku pasludināts alnis

  • Publicēts Vide

Trešdien Latvijas Dabas muzejā, piedaloties Dabas aizsardzības pārvaldes vecākajam ekspertam Vilnim Skujam, Latvijas Valsts mežzinātnes institūta "Silava” pētniekam Jānim Ozoliņam un Valsts meža dienesta Medību daļas vadītājam Valteram Lūsim, īpašā pasākumā tika atklāts "Gada dzīvnieks 2019”. Tituls piešķirts Latvijas lielākajam dzīvniekam – alnim.

Lasīt vairāk...

Ikšķiles pašvaldība Reģionālās pašvaldības policijas darbībai šogad paredzējusi 236 036 eiro finansējumu

Ikšķiles novada pašvaldība šajā gadā Reģionālās pašvaldības policijas darbības nodrošināšanai novirzīs 236 036 eiro finansējumu, nolēmuši Ikšķiles novada domes deputāti. Finansējums tiks piešķirts Ķekavas novada pašvaldībai tai deleģēto pārvaldes uzdevumu izpildes nodrošināšanai no šā gada janvāra līdz šā gada decembrim.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.