Menu
 

Trešdiena, 09 Janvāris 2019

Vai maksātnespēja un parādu piedziņa ir viens un tas pats?

Parādi var uzkrāties pārsteidzoši ātri – pietiek nokavēt vienu maksājuma termiņu, un pēc pāris mēnešiem kopējā aizdevumu summa jau gandrīz divkāršojas. Jo vairāk aizdevumu ir noformēts vienam cilvēkam, jo augstāks ir parādu veidošanās risks. Ja situāciju nerisina, parādi galu galā ved pie parādu piedziņas – nepatīkama procesa, kas radikāli maina cilvēka ierasto dzīves līmeni. Vai iespējams pagriezt situāciju sev par labu? Jā, un pieejamais risinājums ir maksātnespēja – lasi par to vairāk šajā rakstā!

Lasīt vairāk...

Deputāti: Latvijai jābūt gatavai dažādiem scenārijiem "Brexit" procesa attīstībā

Saeimas deputāti trešdien Eiropas lietu komisijas un Ārlietu komisijas kopsēdē sprieda par Latvijas gatavību sekām, ko var radīt gaidāmā Apvienotās Karalistes izstāšanās no Eiropas Savienības jeb “Brexit”. Parlamentārieši, atsaucoties uz neskaidro situāciju par to, vai Apvienotās Karalistes parlamentā tiks ratificēts izstāšanās līgums, uzsvēra, ka Latvijai ir jābūt gatavai ikvienam iespējamam scenārijam.

Lasīt vairāk...

Tīnūžos tiks izbūvēta jauna tirdzniecības vieta

Lai uzlabotu vietējo ražotāju konkurētspēju un veicinātu pašu saražotās produkcijas noietu, Tīnūžos tiks izbūvēta jauna tirdzniecības vieta. Izvērtējot vairākas tirdzniecības vietas ierīkošanai atbilstošas teritorijas, par piemērotāko tika atzīta nekustamā īpašuma “Lapas” teritorija, kas atrodas blakus degvielas uzpildes stacijai “Neste”, informēja Ikšķiles novada pašvaldībā.

Lasīt vairāk...

Ekonomists: Globālie ekonomiskie un politiskie riski šogad ierobežos Latvijas eksporta iespējas

Pēdējos mēnešos ārpus Latvijas arvien vairāk parādās signāli par globālās ekonomikas un starptautiskās tirdzniecības izaugsmes tempu bremzēšanos un to pakāpeniski sāk izjust arī uzņēmēji Latvijā. Kā liecina Centrālās statistikas pārvaldes publicētā informācija, pērnā gada novembrī Latvijas preču eksports salīdzinājumā ar 2017. gada novembri palielinājies par 5,2%, savukārt laika posmā no janvāra līdz novembri Latvijas preču eksports audzis par 8%.

Lasīt vairāk...

Slēpošanas trasi un inventāru šoziem izmantos vairāk nekā 1000 Siguldas novada skolēnu

  • Publicēts Sports

Iestājoties noturīgiem ziemas laikapstākļiem, liela daļa Siguldas novada skolu un pirmskolas izglītības iestāžu audzēkņi sporta stundas aizvada, slēpojot “Fischer” Slēpošanas centrā. Lai mazie novadnieki pavadītu pēc iespējas vairāk laika svaigā gaisā un sportojot, slēpošanas centrā visiem Siguldas izglītības iestāžu audzēkņiem bez maksas ir pieejams kvalitatīvs slēpošanas inventārs un trase.

Lasīt vairāk...

Juridiskā komisija rosina Satiksmes ministriju risināt taksometru pārvadājumu problēmas Rīgas lidostā

Saeimas Juridiskā komisija noraidīja Satiksmes ministrijas (SM) piedāvātos priekšlikumu par stingrāku atbildību pasažieru komercpārvadājumiem ar vieglo transportlīdzekli, rosinot attiecīgajos Administratīvo pārkāpumu kodeksa grozījumos iestrādāt arī risinājumus par taksometru pārvadātāju pārkāpumiem starptautiskajā lidostā "Rīga".

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.