Menu
 

Svētdiena, 27 Janvāris 2019

Ulbrokas un Ķekavas florbolisti izcīna svarīgus punktus

  • Publicēts Sports

Svarīgus punktus Latvijas florbola čempionātā nopelnījuši abi virslīgā spēlējošie Pierīgas klubi – “Betsafe Oxdog Ulbroka” cīņā par pirmo vietu pamatturnīra tabulā, bet “Ķekava” cīņā par tiesībām piedalīties izslēgšanas turnīrā. Kārtējās spēles aizvadījušas arī Pierīgas komandas pirmās un otrās līgas čempionātos.

Lasīt vairāk...

Pasaules čempionāts Latvijas kamaniņu braucējiem beidzas ar diskvalifikāciju stafetē

  • Publicēts Sports

Latvijas kamaniņu braucēju komanda diskvalificēta pasaules čempionāta stafetes sacensībās svētdien Vinterbergas trasē Vācijā. Šāds sods piemērots tāpēc, ka Kristers Aparjods stafetes otrajā posmā startēja pāragri un uztriecās vārtiņiem, pirms tie bija atvērušies. Stafetes pirmo veica Ulla Zirne, bet Andris un Juris Šici uz starta neizgāja.

Lasīt vairāk...

Peldbaseinu ražas laiks

Ja vien neesat “ronis”, kas peldas āliņģī, ziemas laikā jādodas uz kādu no daudzajiem Pierīgas novadu baseiniem. Lai noskaidrotu, cik tie ir pieejami, cik naudas būs jātērē, ja vēlēsities papeldēt vismaz reizi nedēļā, un vai baseinos tiek domāts par peldētāju drošību, “Rīgas Apriņķa Avīze” aptaujāja vairākus novadus par šā pakalpojuma pieejamību.

Lasīt vairāk...

Endokrinoloģe: Latvijā D vitamīns ir jāuzņem papildus

Pētījuma dati liecina, ka 82% Latvijas iedzīvotāju ir nepietiekams D vitamīna līmenis, kas ietekmē ne tikai kaulu veselību, bet arī veicina autoimūnās un onkoloģiskās saslimšanas, nelabvēlīgi ietekmē psihoemocionālo veselību un imūnsistēmas darbību. Latvijas apstākļos D vitamīnu ar sauli vai pārtiku neuzņemam pietiekamā daudzumā, tāpēc tas papildus ir jāuzņem visu gadu, un īpaši svarīgi tas ir tagad gripas un citu vīrusu izraisītu saslimšanu profilaksei .

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.