Menu
 

Ceturtdiena, 17 Janvāris 2019

Pašvaldība lēmusi par zemes iegādi olimpiskā ciemata būvniecībai Siguldā

Siguldas novada pašvaldības dome lēmusi par zemes iegādi 5,5 hektāru platībā starp Televīzijas un Dzērveņu ielām, paredzot tajā olimpiskā ciemata būvniecību renes sporta veidu – bobsleja, skeletona un kamaniņu sporta, atlētu uzņemšanai. Tas darīts, lai izpildītu kritērijus, kas izvirzīti, lai kopā ar Zviedrijas galvaspilsētu Stokholmu kandidētu uz 2026.gada ziemas olimpisko spēļu rīkošanu.

Lasīt vairāk...

"Siguldas devons" kopš atklāšanas pulcējis teju 10 000 skatītāju

Kopš 2018. gada septembra vidus, kad ar bagātīgu programmu pēc rekonstrukcijas durvis vēra kultūras centrs "Siguldas devons", aizvadīti ļoti intensīvi četri darba mēneši. Šajā laikā "Siguldas devonā" notikuši 18 profesionālās mākslas pasākumi, kā arī 10 Siguldas amatiermākslas kolektīvu koncerti, kopumā pulcējot turpat 10 000 skatītāju.

Lasīt vairāk...

"Ziemeļblāzmā" aicina uz labdarības koncertu Vijas Vētras atbalstam

“Vijas Vētras fonds” aicina leģendārās Vijas Vētras un dejas cienītājus atbalstīt ieceri par mākslinieces atgriešanos uz dzīvi Latvijā! Šim nolūkam viņas dzimšanas dienā, 6. februārī, tiek organizēts labdarības deju koncerts “Deju vētra – 2019”, kas norisināsies kultūras pilī “Ziemeļblāzma” plkst. 19.00. Koncerts būs sirsnīga dāvana no dzimtās zemes, un saziedotie līdzekļi – iedrošinājums atgriezties.

Lasīt vairāk...

Pierīgas novadi – investoriem vilinoši

Pierīga ir kļuvusi par uzņēmējdarbības attīstīšanai saistošu reģionu. Novadu pašvaldībām ir motivācija sakārtot infrastruktūru, jo investori ir ieinteresēti savu ražotni atvērt Rīgas tuvumā. “Rīgas Apriņķa Avīze” centās noskaidrot, kādi ir galvenie faktori, kas veicina izvēlēties kādu no Pierīgas novadiem uzņēmējdarbības veikšanai.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.