Menu
 

Ceturtdiena, 16 Janvāris 2020

Paplašinot bērnudārzu "Tornīši" Siguldā, tajā tiks nodrošinātas vietas 250 bērniem

Budžeta plānošanas laikā Siguldas novada pašvaldība ir ieplānojusi 95 tūkstošus eiro līdzfinansējumu, lai kredīta piešķiršanas gadījumā uzsāktu bērnudārza “Tornīši” pēdējā posma izbūvi, ēku pilnībā pielāgojot bērnudārza vajadzībām. Pašvaldība drīzumā Finanšu ministrijai iesniegs visu nepieciešamo dokumentāciju, lai pieprasītu piešķirt kredītu Valsts kasē vairāk nekā 211 tūkstošu eiro apmērā minētā projekta realizēšanai, informēja Siguldas novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību pārvaldē.

Lasīt vairāk...

XII Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkos piedalīsies vairāk nekā 35 000 dalībnieku

Plānots, ka XII Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkos, kas notiks no 6. līdz 12.jūlijam, piedalīsies vairāk nekā 35 000 dalībnieku no Latvijas un ārvalstīm. Svētku laikā notiks 60 pasākumi, to vidū 40 bezmaksas un 20 ar ieejas biļetēm, pārstāvot visas kultūrizglītības nozares – kora mūziku, tautas un mūsdienu deju, pūtēju, simfonisko orķestru, kokļu, folkloras, skolu teātrus, vizuālo un vizuāli plastisko mākslu.

Lasīt vairāk...

No Elkas kalna līdz jūrai. Mitrā jaunākā grāmata

Ceļojums ar stāstu. Ceļojums, kurš ir kā dzīve. Ar šādiem un līdzīgiem vārdiem varētu aprakstīt Māra Anša Mitrevica jeb Mitrā, kā viņu iesaukuši, jaunāko grāmatu “No Elkas kalna līdz jūrai”. Mājīgā atmosfērā un ar daudziem pateicības vārdiem ceļvedis-albums tika prezentēts Turaidā – Reiņa trasē.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.