Menu
 

Ceturtdiena, 23 Janvāris 2020

Saeimas Administratīvi teritoriālās reformas komisija sāks sarunas ar Rīgas reģiona pašvaldībām

Saeimas Administratīvi teritoriālās reformas komisija uz sēdi piektdien, 24.janvārī, aicinājusi Rīgas reģiona pašvaldību vadītājus. Piektdien uz parlamentu aicināti pašvaldību vadītāji vai viņu pārstāvji no Rīgas un Jūrmalas, kā arī Ādažu, Babītes, Baldones, Carnikavas, Garkalnes, Inčukalna, Ķekavas, Mārupes, Olaines, Ropažu, Salaspils, Saulkrastu, Sējas un Stopiņu novadiem, informēja Saeimas preses dienests. 

Lasīt vairāk...

Pensiju 2. līmeņa uzkrājumu mantošana – jautājumi un atbildes

Pensiju 2. līmenī ir gandrīz 1,3 miljoni dalībnieku. No 2020. gada Valsts fondēto pensiju likums paredz tiesības katram dalībniekam izvēlēties, kā rīkoties ar savu pensiju 2. līmenī uzkrāto kapitālu – kam to atstāt, ja viņš nenodzīvo līdz vecuma pensijas piešķiršanai. Lai gan tas šķiet vienkārši, tomēr arī izvēlēm ir nianses un ierobežojumi, kurus skaidro Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra.

Lasīt vairāk...

Siguldā varēs baudīt ēdienus, sportu un dzeju

Sestdien, 25.janvārī, Siguldas novada pašvaldība aicina piedzīvot aizraujošu notikumu virkni – Livonijas ordeņa Siguldas pilī būs iespēja tvert ziemas sajūtu Siguldas lielākajā gastronomijas festivālā “Ziemas garšu svinēšana”, kur varēs baudīt 10 izslavētu gardēžu restorānu šefpavāru uz dzīvas uguns gatavotos ēdienus Latvijas leģendārās rokgrupas “Pērkons” un grupas “Rahu The Fool” mūzikas pavadībā.

Lasīt vairāk...

Dokumentālā filma "Klejotāji" vēstīs par divdesmitgadniekiem, kuri meklē savu vietu mūsdienu pasaulē

Režisors Matīss Kaža janvārī pabeidzis darbu pie savas jaunākās pilnmetrāžas dokumentālās filmas "Klejotāji", un filmas pirmizrādes gaidīšanu ievada treilera publicēšana. "Klejotāji" būs stāsts par trim filmas režisora vienaudžiem – divdesmitgadniekiem, kuri meklē savu vietu mūsdienu pasaulē, nododoties dažāda veida klejojumiem. Filmas  mārketinga koordinatore Alise Podniece pastāstīja, ka pirmizrāde gaidāma 5. martā, uzreiz pēc tam tā būs skatāma kinoteātros un īpašajos seansos visā Latvijā.

Lasīt vairāk...

SPRK aicina iedzīvotājus paust viedokli par ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifiem Krimuldā

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija (SPRK) aicina iedzīvotājus paust viedokli par Krimuldas novada pašvaldības SIA “Entalpija-2” iesniegto ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifu projektu. Lai uzklausītu iedzīvotāju viedokli, SPRK 24.janvārī plkst. 12.00 Krimuldas tautas namā, Parka ielā 1, Raganā, Krimuldas pagastā, Krimuldas novadā organizē uzklausīšanas sanāksmi.

Lasīt vairāk...

Eksperts: 2020. gadā uzņēmumi īpaši izvērtēs influenceru reputāciju

Influenceru mārketings Latvijā ir aktīvā fāzē jau četrus piecus gadus un uzskatu, ka tas joprojām ir uzplaukuma posmā. Lai gan vārds “influenceris” vairs teju nevienam nerada jautājumus un uzņēmumu vēlme viņus iesaistīt kampaņās arvien pieaug, šajā jomā joprojām ir izaicinājumi, ar kuriem jātiek galā. Viens no tiem aizvien ir Reklāmas likumam atbilstoša nozares dalībnieku darbība, nepieļaujot patērētāju maldināšanu.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.