Menu
 

Piektdiena, 14 Jūnijs 2019

Ikšķiles novada pašvaldības 25 jautājumi Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijai

14.jūnijā Ikšķiles novada pašvaldība nosūtīja vēstuli Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijai, kurā lūgts sniegt atbildes uz virkni jautājumiem. Pašvaldības mājaslapā publicēta domes priekšsēdētāja Induļa Trapiņa parakstītā vēstule, “lai ikviens var iepazīties ar jautājumiem, kas radušies piedāvātā administratīvi teritoriālā iedalījuma modeļa kontekstā”. 

Lasīt vairāk...

Saeimas priekšsēdētāja: Vēsturiskajai atmiņai par deportācijām nevajag ļaut apsūbēt

Turpiniet stāstīt savus dzīvesstāstus, turpiniet dalīties ar vēsturiskajām atmiņām, lai jūsu piedzīvoto labāk izprot arī nākamās paaudzes. Mūsu visu svēts pienākums ir pieminēt deportāciju noziegumus, bet jūsu misija ir neļaut apsūbēt vēsturiskajai atmiņai par deportācijām. Tā, uzrunājot represētos fonda “Sibīrijas bērni” rīkotajā konferencē “1941.gada 14.jūnija piemiņai”, aicināja Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece.

Lasīt vairāk...

Rīgas domes deputāts: "Rail Baltica" – iespēja vai fiasko

Vērojot visnotaļ interesantos politiskās sāncensības procesus un intrigas domes gaiteņos, nedrīkst aizmirst, ka Rīgā turpina dzīvot rīdzinieki un tā ir visu Latvijas iedzīvotāju galvaspilsēta – tādēļ tai jābūt sasniedzamai, lietojamai un dzīvojamai. Aiz korupcijas skandāliem, politiskajām intrigām un Eiropas Parlamenta vēlēšanām nepelnīti no uzmanības loka ir aizslīdējis satiksmes infrastruktūras bēdīgais stāvokli un arī Rīgas lielā iespēja - “Rail Baltica” projekts.

Lasīt vairāk...

Foto: Mārupītē un Daugavā ielaisti nēģu kāpuri

  • Publicēts Vide

Piektdien Rīgas domes Mājokļu un vides komitejas priekšsēdētājs Vjačeslavs Stepaņenko kopā ar Mājokļu un vides departamenta direktoru Anatoliju Aļeksejenko un departamenta Vides pārvaldes speciālistiem Daugavā pie Lucavsalas ielaida nēģu kāpurus. Neliels šo ūdens iemītnieku daudzums pēc tam tika ielaists arī Mārupītē.

Lasīt vairāk...

Par gatavošanos veikt teroraktu Jūrmalā personai piemēros medicīniska rakstura piespiedu līdzekli

Rīgas tiesas apgabala prokuratūras prokurore nodevusi tiesai lietu “medicīniska rakstura piespiedu līdzekļu noteikšanai” vienai personai par to, ka viņš gatavojās veikt teroraktus kādā no skolām un vairākās citās vietās Jūrmalā, informēja Latvijas Republikas Prokuratūras preses sekretāre Laura Majevska.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.