Menu
 

Pirmdiena, 03 Jūnijs 2019

Pirmo reizi tautas deju lielkoncerts "Saule vija zelta rotu" notiks Siguldā

8.jūnijā plkst. 16.00 Siguldas Kultūras centrā “Siguldas devons” notiks XII Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku Tautas deju lielkoncerta “Saule vija zelta rotu” repertuāra pirmais modelēšanas koncerts, kurā piedalīsies 500 dejotāju, informēja Valsts izglītības un satura centrs. Lielkoncertā tiks iekļautas 36 dejas, kuras veidojuši 24 dažādu paaudžu horeogrāfi.

Lasīt vairāk...

Pirmajās brīvlaika dienās NMPD mediķi ar nopietnām traumām slimnīcā nogādā vairākus bērnus

Bērnu un pusaudžu traumatisms, kā arī dažādi nelaimes gadījumi, kuros cieš bērni, vasaras brīvlaikā strauji pieaug. To apliecina arī aizvadīto brīvdienu skaudrā statistika, tāpēc Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķi aicina pieaugušos jau šodien ar saviem bērniem pārrunāt dažādus drošības jautājumus.

Lasīt vairāk...

Ekonomiste: Otrais ceturksnis apstrādes rūpniecībā iesākas gana pozitīvi

Saskaņā ar Centrālās statistikas pārvaldes publicētajiem datiem apstrādes rūpniecības ražošanas apjomi šī gada aprīlī auguši par +3,8% gada laikā (pēc kalendāri izlīdzinātiem datiem). Pēc spēcīgā pirmā ceturkšņa snieguma, kad apstrādes rūpniecība auga straujāk nekā ekonomika kopumā (+5.0% apmērā), otrais ceturksnis iesācies nedaudz lēnāk, tomēr joprojām gana labi.

Lasīt vairāk...

Foto: Ar krāšņu Raimonda Paula koncertu Dzintaros atklāj 2019. gada vasaras sezonu

1.jūnijā ar krāšņu Maestro Raimonda Paula kino mūzikas koncertu tika atklāta 2019. gada Dzintaru koncertzāles vasaras sezona. Koncertā bija iespēja baudīt R. Paula kinomūzikas retrospekciju no 1967. līdz 2018. gadam jaunos aranžējumos kopā ar lieliskajiem R. Paula mūzikas partneriem – Latvijas Radio bigbendu, “Radio trio” un pašu Maestro pie klavierēm.

Lasīt vairāk...

Foto: Nosvinēta "Palīdzēsim.lv" 10 gadu dzimšanas diena

1.jūnijs visai “Palīdzēsim.lv” komandai, aprūpē esošajiem bērniem, jauniešiem un to vecākiem, organizācijas atbalstītājiem un brīvprātīgajiem bija liels notikums. Viesu namā “Skultes muiža” sirsnīgā atmosfērā tikās tie, kuriem palīdzēts un tie, kuri atbalsta, ziedojot naudas līdzekļus, produkciju, pakalpojumu, savu laiku un talantu.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.