Menu
 

Otrdiena, 25 Jūnijs 2019

VNĪ: Okupācijas muzeja jaunajā daļā būvdarbi apsteidz grafiku

VAS “Valsts nekustamie īpašumi” (VNĪ) vadībā Okupācijas muzeja pārbūves un “Nākotnes nama” būvniecības gaitā pabeigta tehniskā pārbaude vēsturiskajai muzeja ēkai Strēlnieku laukumā, Rīgā. Vēsturiskajā daļā notiek jumta demontāža un uzsākta fasādes vara plākšņu demontāža, savukārt jaunajā daļā darbi pat apsteidz grafiku, informē VNĪ valdes locekle Kitija Gruškevica.

Lasīt vairāk...

Pensionāru biedrība "Sigulda" iegūs jaunas telpas

Ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu turpmāk Siguldas seniori dažādas aktivitātes varēs plānot jaunās un modernās telpās kultūras centrā "Siguldas devons". Šāds risinājums rasts, jo līdzšinējās kopā pulcēšanās telpas atrodas ēkā, kurai ir nepieciešami būtiski remontdarbi, turklāt tās ir novecojušas, nepiemērotas un neatbilstošas senioru nodarbībām, papildu apgrūtinājumu rada tas, ka ēka atrodas uz privātīpašnieka zemes, informē Siguldas novada pašvaldībā.

Lasīt vairāk...

Jūrmalā atklās izstādi par Aspazijas personības un daiļrades "vētrainajām šķautnēm"

5. jūlijā plkst. 17.00 Raiņa un Aspazijas vasarnīcā Jūrmalā tiks atklāta izstāde “Aspazija. Vētra”, kas vēstīs par Aspazijas personības un daiļrades “vētrainajām šķautnēm”, uz cilvēktiesībām orientēto ideju novitāti un šo ideju pārmantojamību un aktualitāti mūsdienās. Izstāde iekļausies starptautiskajā mākslas biennālē “Marīna 2019”, kuras ietvaros Jūrmalas muzejos un mākslas telpās norisināsies jūras tematikai veltītas mākslas izstādes, meistarklases un nodarbības ģimenēm. 2019. gadā par biennāles vadmotīvu izvēlēta vētra.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.