Menu
 

Svētdiena, 02 Jūnijs 2019

Hamburgas 13 kilometri – vēlēšanas, koncertzāle un marihuānas smarža...

Šad un tad man patīk aizlidot uz kādu Eiropas pilsētu, lai, citējot kādu draugu, iedzertu kafiju. Šādās īsās un piesātinātās brīvdienās devos arī pagājušās nedēļas nogalē, lai apmeklētu izcilās latviešu ērģelnieces Ivetas Apkalnas koncertu Elbas filharmonijā, pie viena ar kājām izstaigājot lielu daļu Hamburgas. Secinājums: nostaigājot vairāk nekā trīspadsmit kilometru, tiešām izdevās vismaz daļēji iepazīt šo tik kolorīto pilsētu.

Lasīt vairāk...

83% bērnu traumas gūst mājās; vecākus aicina parūpēties par drošu telpu

Klāt skolēnu brīvlaiks, un daudzi vecāki ir norūpējušies par atvašu drošību vasaras nometnēs, spēļu laukumos un aktīvās atpūtas nodarbībās. Tomēr apdrošināšanas sabiedrības “Balta” saņemtie nelaimes gadījumu apdrošināšanas atlīdzību pieteikumi liecina, ka realitātē vairums bērnu savainojumus gūst mājās, turklāt vairāk nekā puse traumu rodas, krītot un sasitoties rotaļu karstumā.

Lasīt vairāk...

"Kodola" receptes: mājas kafija, kultene un maizes ūdens

Nāk vasara, lai arī pagaidām ar lietiem un mākoņiem, tomēr laiks kļūs siltāks un pat karsts, tādēļ aktualizējas dzērienu gatavošana slāpju veldzēšanai. Veikalos, protams, var nopirkt visu ko, sākot no kokakolas un beidzot ar visparastāko ūdeni, tomēr pašu gatavots ir pavisam kas cits un bieži arī lētāks.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.