Menu
 

Trešdiena, 26 Jūnijs 2019

Kostariku un Panamu skar 6,3 magnitūdu zemestrīce

Trešdien Kostarikas un Panamas robežas reģionā notikusi 6,3 magnitūdu zemestrīce, paziņojis ASV Ģeoloģijas dienests (USGS), atsaucot iepriekš izteikto brīdinājumu, ka varētu būt nodarīti ievērojami postījumi. Zemestrīce notikusi ap pusnakti divu kilometru attālumā Panamas pilsētas Progreso 26 kilometru dziļumā.

Lasīt vairāk...

Pūce: Latvijai jāpielāgojas ES virzībai uz drosmīgāku un izlēmīgāku vides politiku

26. jūnijā Luksemburgā notiek Eiropas Savienības (ES) Vides ministru padomes sanāksme. Tajā plānots panākt vispārējo vienošanos par regulu par ūdens atkārtotu izmantošanu, kā arī apstiprināt padomes secinājumus par ES ilgtspējīgas ķīmijas politikas stratēģiju. Padomes sanāksmē plānota arī viedokļu apmaiņa par ES Vides politikas īstenošanas pārskatu.

Lasīt vairāk...

Eksperts: Drošs brauciens sākas ar pareizu vadītāja pozīciju pie stūres

Vasarā, kad tuvāki un tālāki izbraucieni ir ikdiena, der atcerēties, ka arī pareiza vadītāja pozīcija pie stūres ir daļa no droša un komfortabla brauciena. Automašīnas virsbūve, drošības josta kopā ar sēdekli un drošības spilveni ir trīs galvenās pasīvās drošības ierīces, kas aizsargā automašīnas pasažierus, ja negadījums kļūst nenovēršams. Ko vadītājs var darīt pats, lai braucieni kļūtu vēl drošāki?

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.