Menu
 

Piektdiena, 21 Jūnijs 2019

Latvijas čempionātā šosejas riteņbraukšanā piedalīsies visi labākie, arī carnikavietis Skujiņš

  • Publicēts Sports

27.jūnijā Biķernieku trasē, kā arī 29. un 30. jūnijā Kuldīgā notiks gada prestižākās šosejas riteņbraukšanas sacensības mūsu valstī – Latvijas čempionāts. Sacensības pulcēs vairāk nekā 300 dalībnieku, bet elites grupā dalību apstiprinājuši arī Krists Neilands, Emīls Liepiņš un carnikavietis Toms Skujiņš.

Lasīt vairāk...

Baltijas Korporatīvās pārvaldības institūts aicina Mūrnieci un Kariņu pieprasīt Nemiro skaidrojumus par "Latvenergo" padomes nomaiņu

Baltijas Korporatīvās pārvaldības institūts aicina Saeimas priekšsēdētāju Ināru Mūrnieci (VL-TB/LNNK) un Ministru prezidentu Krišjāni Kariņu (JV) pieprasīt no ekonomikas ministra Ralfa Nemiro (KPV LV) un Ekonomikas ministrijas (EM) valsts sekretāra Ērika Eglīša skaidrojumu par pamatojumu un steidzamību AS "Latvenergo" padomes nomaiņai, informēja institūta viceprezidents Andris Grafs.

Lasīt vairāk...

Juris Ulmanis. Uz Grenlandi – pēc pērlēm. Fragmenti no topošās grāmatas (4)

Turpinām publicēt fragmentus no Jura Ulmaņa topošās grāmatas “Uz Grenlandi – pēc pērlēm”, kas nāks klajā vasaras vidū apgādā “Laika grāmata”. Šeit publicētajās nodaļās, blakus ceļojuma aprakstam, arī fragmenti no Jura biogrāfijas, iemesli Grenlandes izvēlei, pavisam vienkāršas dzīvošanas un cilvēku savstarpējo attiecību lietas. 

Lasīt vairāk...

Ražotāju cenu līmenis rūpniecībā maijā samazinājies par 0,6 %

2019.gada maijā, salīdzinot ar aprīli, ražotāju cenu līmenis Latvijas rūpniecībā samazinājās par 0,6 %, liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) dati. Vietējā tirgū realizētajai produkcijai cenu līmenis samazinājās par 0,5 %, eksportētajai produkcijai – par 0,6 %. Eksportam uz eirozonas valstīm cenu līmenis nemainījās, bet eksportam uz ārpus eirozonas valstīm samazinājās par 1,1 %.

Lasīt vairāk...

PVD mudina iepirkties, gatavot un ēst droši

Pārtikas un veterinārais dienests aicina, iegādājoties pārtikas produktus svētku galdam, iepirkties tikai drošās tirdzniecības vietās, pievērst uzmanību pārtikas produktu uzglabāšanas apstākļiem un marķējumam, un mājās pārtikas produktus uzglabāt atbilstošā temperatūrā.

Lasīt vairāk...

Eksperts: Situācija dārzos – saspringta

Karstuma viļņi, kad gaisa temperatūra pārsniedz +25 grādus, daudz aktīvāki negaisi un postošāka krusa ir šī gada realitāte dārzos, kas augiem aizvien rada stresa apstākļus. Diemžēl ne pret vienu no šīm dabas parādībām īstu glābšanas līdzekļu nav.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.