Menu
 

Pirmdiena, 15 Jūlijs 2019

Banku uzraugs ar 1,03 miljoniem eiro soda "Rigensis Bank" par finanšu noziegumu likuma neievērošanu

Finanšu un kapitāla tirgus komisija (FKTK) piemērojusi soda naudu 1 028 850 eiro apmērā AS "Rigensis Bank" par noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas un terorisma un proliferācijas finansēšanas novēršanas normatīvo aktu prasību pārkāpumiem, informēja FKTK. Tāpat par finanšu noziegumu apkarošanas jomu atbildīgajam bankas valdes loceklim Renāram Degro izteikts brīdinājums.

Lasīt vairāk...

Eksperte: Jaunākās tehnoloģijas kā tilts starp paaudzēm

Nevienam nav noslēpums, ka savstarpējai saziņai mūsdienu jaunieši lieto dažādas aplikācijas un mobilās lietotnes. Tā ir viena no t.s. millenium paaudzes iezīmēm. Jaunieši, kuri šobrīd ir vecumā no 18 līdz 35 gadiem, daudz mācās, ir pieraduši iepirkties online vidē un nebaidās no Paypal un līdzīgām sistēmām.

Lasīt vairāk...

Kā atbrīvoties no septiņām liekām lietām ceļasomā

Ceļasomas svara ierobežojums nav tikai aviosabiedrību prasība – jo tā vieglāka, jo ērtāk ceļot. Atliek pārskatīt smagās ceļasomas saturu un atbrīvoties vismaz no septiņām liekām lietām. Vieglu somu būs vieglāk pārvietot lidostā, iecelt autobusā, nest, turklāt ietaupīsies vieta ceļojumā iecerētajiem pirkumiem.

Lasīt vairāk...

Foto: Izskanējusi pēdējā izrāde "Tobāgo"

13.jūlijā Ventspilī, uz centrālās Jūras svētku skatuves, bija iespēja pēdējo reizi noskatīties  komponista Ulda Marhileviča un dzejnieces un dramaturģes Māras Zālītes traģikomisko dziesmuspēli “Tobāgo!”, kas no 2017.gada 7.jūlija ar lieliem panākumiem tika izrādīta visā Latvijā, kļūstot par vienu no skatītāju visvairāk apmeklētajiem iestudējumiem.

Lasīt vairāk...

"Super Nova" futbolisti izstājas no Latvijas kausa izcīņas; otrajā līgā gan zaudējumi, gan uzvaras

  • Publicēts Sports

Sporta kluba "Super Nova" futbolistiem neizdevās parūpēties par pārsteigumu Latvijas kausa izcīņas astotdaļfināla spēlē pret virslīgas līderi “Riga FC” komandu – smags zaudējums un izstāšanās no cīņas par trofeju. Kārtējos mačus nedēļas nogalē aizvadījušas Latvijas otrajā līgā spēlējošās Pierīgas futbola komandas.

Lasīt vairāk...

Jūrmalā saullēktu sagaidīs ērģeļmūzikas skaņās

Šāgada “Jūrmalas festivālu” ieskandinās nebijis notikums – 22. jūlija rītā plkst. 4.00 Dzintaru pludmalē ar ērģeļmūzikas skaņām tiks sagaidīts saullēkts. Īpašo koncertu jūras krastā sniegs pasaulslavenā latviešu ērģelniece, Hamburgas Elbas filharmonijas goda māksliniece Iveta Apkalna.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.