Menu
 

Piektdiena, 19 Jūlijs 2019

Aptauja Rīgā. Vai vajadzētu palielināt algas Latvijas Radio darbiniekiem?

Latvijas Radio (LR) Ziņu dienesta darbinieki ir nosūtījuši vēstuli Nacionālajai elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomei ar prasību palielināt atalgojumu par 31,4%. Šobrīd LR ir nodarbināts 281 štata darbinieks, 300 ārštata autori un ir pieejamas 8 vakances. Vidējā mēnešalga Latvijas Radio ir 1024 eiro. Ziņu dienesta darbinieku vidējā mēnešalga ir 1106,5 eiro, bet vismazāko atalgojumu saņem radioteātra darbinieki, kuru vidējā mēnešalga ir 699,84 eiro.

Lasīt vairāk...

IKVD atzinumā par pārkāpumiem Muižnieka ievēlēšanā lielākais akcents likts uz neprecizitātēm, norādot dalībnieku skaitu

Izglītības kvalitātes valsts dienesta (IKVD) veiktās pārbaudes ziņojumā par konstatētajiem pārkāpumiem Latvijas Universitātes (LU) rektora vēlēšanās lielāks akcents tiek likts uz neprecizitātēm par reģistrēto dalībnieku skaitu pirms un pēc vēlēšanām, teikts šodien Izglītības un zinātnes ministrijas nosūtītajā vēstulē LU.

Lasīt vairāk...

Ekspluatācijā pieņemta Ādažu sākumskola

18.jūlijā Būvniecības valsts kontroles birojs pieņēma ekspluatācijā Ādažu sākumskolu. Jūnijā tika pabeigti sākumskolas 1. un 2.kārtas būvdarbi. Lai mācību process mazākajiem skolēniem sāktos pilnvērtīgi, skolas 2. kārta – sporta zāle – izbūvēta ātrāk, nekā plānots, informēja Ādažu novada pašvaldība.

Lasīt vairāk...

Pašvaldība: Ministrs Pūce sarunās nepieļauj iespēju saglabāt Ikšķiles novada neatkarību

Ceturtdien Ogres novada domē notika Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) konsultācijas ar Ikšķiles, Ķeguma, Lielvārdes  un Ogres novada domes deputātiem par Ogres novada apvienoto administratīvo teritoriju (ATR). Ikšķiles novada domi pārstāvēja visi deputāti. Pirms konsultācijām tika dalīts informatīvais materiāls “Pašvaldības profils. Apvienotais Ogres novads”.

Lasīt vairāk...

Vaivaros notiks sporta spēles, kas pielāgotas cilvēkiem ar kustību traucējumiem

Sestdien Jūrmalā, Nacionālā rehabilitācijas centra (NRC) “Vaivari” teritorijā jau ceturto gadu norisināsies sporta spēles cilvēkiem ar kustību traucējumiem, pasākumā “Ar sportu uz veselību 2019”.  Pasākums tiek īstenots Jūrmalas pilsētas domes līdzfinansēto iniciatīvas projektu konkursa ietvaros, ko organizē Latvijas Muguras smadzeņu bojājumu biedrība sadarbībā ar NRC “Vaivari”.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.