Menu
 

Piektdiena, 05 Jūlijs 2019

Karavīru kapsētām Ķekavas novadā uzstādītas informatīvas zīmes

Turpinot godināt Latvijas simtgades notikumus, kad 1919. gada Brīvības cīņās Rīgas pievārtē izšķīrās, vai pastāvēs pirms gada pasludinātā Latvijas Republika, pēc Ķekavas novada pašvaldības iniciatīvas daļai no karavīru kapsētām veikta informatīvu zīmju uzstādīšana sadarbībā ar biedrību “Meklēšanas vienība “Leģenda”” un Brāļu kapu komiteju. 

Lasīt vairāk...

Atbildes uz jautājumiem par čeku loteriju

Pirmoreiz Latvijā – no 1. jūlija – notiek čeku loterija, kas tiks rīkota katru mēnesi. Mēnesī ir paredzētas 54 naudas balvas. Tās papildinās 10 naudas balvas gada izlozē un Padziļinātās sadarbības programmas dalībnieku balvas katru mēnesi. Loterija notiks tikai e-vidē.

Lasīt vairāk...

VM rosina radikāli ierobežot alkoholisko dzērienu reklāmu un mazināt pieejamību

Lai samazinātu alkoholisko dzērienu lietošanas izplatību un nodarīto kaitējumu sabiedrības veselībai, turpmākajos gados Veselības ministrija (VM) vēlas noteikt jaunus ierobežojumus alkohola pieejamībai un reklāmai, aģentūru LETA informēja ministrijas pārstāve Anna Strapcāne. VM novērojusi, ka alkohola patēriņš ik gadu Latvijā pieaug, tāpēc esot būtiski ierobežot tā pieejamību un sabiedrībai skaidrot alkohola negatīvo ietekmi uz veselību.

Lasīt vairāk...

Ādažu bāzē atklās jaunu kazarmu karavīru izmitināšanai

Pirmdien, 8.jūlijā, plkst. 10.30 Ādažu bāzē notiks otrās jaunuzceltās kazarmas atklāšanas ceremonija, kurā piedalīsies Nacionālo bruņoto spēku komandieris ģenerālleitnants Leonīds Kalniņš, Aizsardzības ministrijas valsts sekretārs Jānis Garisons, Nacionālo bruņoto spēku Mehanizētās kājnieku brigādes komandieris pulkvedis Sandris Gaugers, kā arī Luksemburgas Aizsardzības ministrijas valsts sekretārs Žils Fets (Gilles Feith).

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.