Menu
 

Piektdiena, 23 Novembris 2018

Siguldā sabojātas teju 30 ielu apgaismojuma laternas

Siguldas novada pašvaldības policija informē, ka ir konstatēti 29 ielu apgaismojuma laternu bojājumi Televīzijas ielā, Siguldā. Visticamāk laternu stabi saņēmuši spēcīgus triecienus, kā rezultātā bojātas lampu patronas. Patlaban notiek zaudējumu aprēķināšana, un par noziedzīga nodarījuma veikšanu, kas radījis finansiālus zaudējumus, pašvaldība vērsīsies Valsts policijā.

Lasīt vairāk...

Baldere-Sildedze: "Olainfarm" padome turpina apzināti pārkāpt likumu

AS "Olainfarm" līdzīpašniece Irina Maligina un viņas sabiedrotie turpina apzināti neievērot likumu un ļaunprātīgi nepilda tēva (mirušā Valērija Maligina) pēdējo gribu – 22. novembrī notikušajā ārkārtas akcionāru sapulcē "Olainfarm" padome netika pārvēlēta, un līdz ar to esošās padomes lēmumi turpina būt prettiesiski, teikts Valērija Maligina jaunākās meitas Annas Emīlijas Maliginas mātes un aizbildnes Signes Balderes-Sildedzes paziņojumā medijiem.

Lasīt vairāk...

Karikatūra. Visas lozes tukšas

Simtgades pasākumiem beidzoties, Valsts prezidents Raimonds Vējonis pēc konsultācijām ar Saeimā pārstāvētajām partijām nākamo premjera amata kandidātu nenosauca un deva partijām laiku līdz 26. novembrim, lai vienotos par iespējamo nākamo koalīciju.

Lasīt vairāk...

Populāri dziedošie aktieri ieraksta Ziemassvētku dziesmas "Karameles" videoversiju

Sākot ar 9. decembri, skatītāji tiek gaidīti uz jauno koncertprogrammu “Tenoru Jaunais gads”, lai kopā izbaudītu Ziemassvētku noskaņu un sagaidītu Jauno, 2019. gadu! Gatavojoties šiem koncertiem, projekta dalībnieki – LNO solists Juris Jope, Latvijas Nacionālā teātra aktieri Mārtiņš Brūveris un Kristians Kareļins, kā arī Liepājas teātra aktieris Marģers Eglinskis – ir ierakstījuši Aigara Voitišķa populāro dziesmu “Karameles” (vārdu autors – Pēters Brūveris), tapis arī dziesmas ieraksta videoklips, informē organizatori.

Lasīt vairāk...

Foto: Mārupē apbalvoti nopelniem bagātākie novadnieki

17. novembra vakarā Mārupes kultūras namā valsts 100. dzimšanas dienai veltītajā svinīgajā pasākumā “Es esmu Latvija!” pašvaldība pasniedza apbalvojumus “Goda raksts” un “Pateicības raksts” un teica paldies par atbalstu sadarbības partneriem. Visi apbalvotie saņēma arī rakstainus tautiskus cimdus. Tāpat pirmo reizi Mārupes kultūras namā klātesošiem bija iespēja dzirdēt Mārtiņa Jansona operas “Tobago” (1939) fragmentu pirmatskaņojumus.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.