Menu
 

Ceturtdiena, 22 Novembris 2018

Foto: Olainē godināti novada iedzīvotāji

17. novembrī Olaines kultūras namā svinīgā pasākumā “Diži ļaudis Olaines stāstā”, kas tika veltīts Latvijas valsts simtgadei, godināti tie Olaines novada iedzīvotāji, kuri atbalstīja neatkarīgas Latvijas valsts atjaunošanu, iesaistoties Latvijas Tautas frontē, un kuri rūpējušies par tīrākas un labiekārtotākas vides veidošanu, iesaistoties akcijas “Lielā talka” organizēšanā Olaines novadā, kā arī vides sakārtošanā, veicinādami daudzdzīvokļu māju renovācijas projektu īstenošanu, informē Olaines novada pašvaldībā.

Lasīt vairāk...

Foto: Pasniegti Saulkrastu novada domes apbalvojumi

Svinot Latvijas Republikas 100. dzimšanas dienu, sarīkojuma laikā 18. novembrī Saulkrastu Sporta centrā Saulkrastu novada dome pasniedza apbalvojuma rakstu un naudas balvu tiem novadniekiem, kuri snieguši ieguldījumu novada labklājībā, informē pašvaldībā. Pasākumā izskanēja arī Saulkrastu jauktā kora "Anima" albuma "Saknes. Jūrd. Roots" prezentācijas koncerts.

Lasīt vairāk...

Jūrmalā uzstāsies bungu un dūdu grupa "Auļi"

Svētdien, 25. novembrī, plkst. 14.00 Dzintaru koncertzālē uz cikla “Brīvdienu mūzika” šāgada pēdējo koncertu aicina Latvijā un starptautiski atzītā bungu un dūdu grupa “Auļi”. Tā ir etnomūziķu apvienība, kas uz skatuves rada tik spēcīgu un pozitīvu enerģijas lādiņu, ka aizrauj katru klausītāju, iesaistot un aicinot līdzi auļojošos ritmos.

Lasīt vairāk...

Jūrmalā gaidāms Simtgades māmiņu kongress

Vecāku apvienība un medijs “Māmiņu klubs” 24. novembrī jau otro gadu pēc kārtas rīkos māmiņu kongresu – izglītojošu bezmaksas pasākumu topošajiem vecākiem un jaunajām ģimenēm. Ar plašu programmu tiks pulcēti vairāk nekā 2000 vecāku, kas klātienē tiksies ar vadošajiem mātes un bērna veselības ekspertiem. Pasākums visas dienas garumā norisināsies viesnīcā “Semarah Hotel Lielupe” Jūrmalā. Plkst. 12.00 Veselības ministre Anda Čakša ar īpašu uzrunu sveiks topošos un jaunos vecākus.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.