Menu
 

Trešdiena, 09 Novembris 2022

Latvijas florbolisti ar grūtībām pārspēj igauņus un iekļūst pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā

  • Publicēts Sports

Sekmīgi aizvadīta trešā trešdaļa palīdzēja Latvijas florbola valstsvienībai izcīnīt grūtu uzvaru pār Igaunijas izlasi pasaules čempionāta astotdaļfinālā un nosargāt vietu pasaules astoņu labāko komandu pulkā. Ceturtdien plkst.19.00 Latvijas izlase aizvadīs ceturtdaļfināla spēli pret turnīra saimniekiem Šveices florbolistiem.

Lasīt vairāk...

Aicina piedalīties riepu nodošanas akcijā "Nomet riepu atbildīgi!"

  • Publicēts Vide

Rudens sezona Latvijā zīmīga gan ar krāsainajām koku lapām, gan arī ar autobraucēju rūpēm par savu automobiļu sagatavošanu drošai braukšanai ziemas apstākļos, veicot sezonālo riepu maiņu. Lai tas tiktu īstenots atbildīgi, Latvijas Zaļais punkts aicina no savu laiku nokalpojušajām autoriepām atbrīvoties videi draudzīgā veidā.

Lasīt vairāk...

Jauno mājokļu segmentā Rīgā un Pierīgā īpašumu tirgus vērtība pieaugusi par 40 000 eiro un vairāk

Lai arī pašlaik nekustamo īpašumu nozare saskaras ar zināmiem izaicinājumiem, pēdējo gadu ekonomikas izaugsme ir sekmējusi nekustamo īpašumu vērtības ievērojumu pieaugumu. Vērtīgāki kļuvuši visa veida īpašumi, tomēr viens no lielākajiem kāpumiem novērots tieši jauno mājokļu segmentā. Kā liecina nekustamo īpašumu starpniecības, vērtēšanas un konsultāciju uzņēmuma “Arco Real Estate” veiktās aplēses, Rīgā un Pierīgā atsevišķos gadījumos dzīvokļu jaunajos projektos tirgus vērtība divu gadu laikā pieaugusi pat par 40 000 eiro un vairāk.

Lasīt vairāk...

Stiprinot dabasgāzes apgādes drošumu, SPRK veikusi grozījumus Inčukalna krātuves darbības regulējumā

Turpinot stiprināt Latvijas dabasgāzes apgādes drošumu, Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija (SPRK) apstiprinājusi grozījumus Inčukalna pazemes gāzes krātuves lietošanas noteikumos. Jaunās izmaiņas paredz iespēju sistēmas lietotājiem veikt dabasgāzes iesūknēšanu krātuvē brīdī, kad notiek dabasgāzes izņemšana no tās. Grozījumi arī precizē kārtību, kādā sistēmas lietotājs norēķinās par iesūknēšanas procesā patērēto degvielas gāzi.

Lasīt vairāk...

Tiks mainītas, precizētas vai likvidētas vairāk nekā 30 adreses Carnikavas pagasta Gaujas ciemā

Turpinot šogad uzsākto adrešu sakārtošanu Ādažu novada Carnikavas pagastā, pašvaldības dome lēmusi par vairāk nekā 30 adrešu maiņu, precizēšanu vai likvidēšanu. Lēmums "Par adrešu, ielu izvietojuma un īpašumu nosaukumu sakārtošanu objektiem pie Ņūtona, Skābekļa un Ozona ielām Gaujas ciemā" paredz 19 adrešu maiņu, 14 adrešu precizēšanu un trīs adrešu likvidēšanu, pavēstīja pašvaldībā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.