Menu
 

Trešdiena, 23 Novembris 2022

Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisiju vadīs Linda Matisone, Sociālo un darba lietu komisiju – Inga Bērziņa

Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisiju vadīs Linda Matisone (AS), trešdien nolēma komisijas locekļi. Par komisijas priekšsēdētājas biedru tika ievēlēts Kaspars Briškens (P), bet par sekretāru – Mārtiņš Felss (JV), vēsta Saeimas preses dienests.

Lasīt vairāk...

Zināmi XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVII Deju svētku virsdiriģenti un virsvadītāji

XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVII Deju svētku mākslinieciskā padome ir apstiprinājusi visu koprepertuāra nozaru virsdiriģentus, virsvadītājus un Goda virsdiriģentus un virsvadītājus. Svētku Goda virsdiriģenti ir Jānis Erenštreits, Juris Kļaviņš, Jēkabs Ozoliņš, Arvīds Platpers, Jānis Zirnis un Lilija Zobens, pūtēju orķestru Goda virsdiriģenti – Haralds Bārzdiņš, Pēteris Vilks, Artūrs Maculēvičs, Raimonds Igolnieks un Vilis Kokamegi, savukārt Svētku Goda deju virsvadītāji ir Ieva Adāviča, Marga Apsīte, Taisa Aruma, Skaidrīte Darius, Elga Drulle, Rolands Juraševskis, Ingrīda Edīte Saulīte, Rita Spalva un Uldis Šteins, informēja Latvijas Nacionālais kultūras centrs (LNKC).

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.