Menu
 

Sestdiena, 12 Novembris 2022

Valdība otrdien lems par Pārresoru koordinācijas centra likvidāciju, pievienojot to Valsts kancelejai

Valdība otrdien, 15.novembrī, lems par Ministru prezidenta pakļautībā esošā Pārresoru koordinācijas centra (PKC) likvidēšanu no 2023.gada 1.marta, pievienojot to Valsts kancelejai (VK), lai nodrošinātu valsts pārvaldes institucionālās sistēmas pilnveidošanu un darbības efektivitāti, paredz VK sagatavotais rīkojuma projekts.

Lasīt vairāk...

"Prezidenta kausu" kamaniņu sportā iegūst Bērziņš, Bogdanova un Bots/Plūme

  • Publicēts Sports

Sestdien Siguldas Bobsleja un kamaniņu trases starta estakādē norisinājās starta rāviena sacensības “Prezidenta kauss”, oficiāli atklājot jauno 2022./2023. gada sezonu kamaniņu sportā. Kā norāda Latvijas Kamaniņu sporta federācijā, ņemot vērā, ka kamaniņu sportā starta ātrumam ir liela nozīme augstvērtīga rezultāta sasniegšanā, starta rāvienu sacensības ļauj uzzināt labākos un ātrākos sportistus starta izpildījumā, kas sevī iekļauj gan starta tehnsiko izpildījumu, gan tā saucamos "pingvīnus" jeb atgrūdienus pa ledus virsmu, lai paātrinātu kamanu trases sākuma posmā.

Lasīt vairāk...

Apkures rēķini kā katalizators gaidāmajam renovācijas vilnim

Sākoties 2022. gada 3. ceturksnim, Latvijas iedzīvotāji ar bažām gaida apkures sezonas iestāšanos un jaunos siltumenerģijas rēķinus. Ekonomiskā vide iedzīvotājus nostādījusi paradoksālā situācijā – inflācijas rezultātā nauda zaudē savu vērtību un būvmateriālu izmaksas kāpj, taču vienlaikus pie tik augstām energoresursu cenām ieguldījumi siltināšanā atpelnāmi ātrāk kā jebkad.

Lasīt vairāk...

Sliktas pašsajūtas cēlonis – sausais gaiss apkures sezonā

Domājot, ko vēl darīt lietas labā, lai ekonomētu energoresursus un ietaupītu uz apkuri, jāpiebilst – ja vien telpā ir iespēja gaisa temperatūru regulēt, vēsāka istaba no veselības viedokļa noteikti ir labāka nekā pārkurināta. Apkures sezonā sauss gaiss kļūst par galveno aizdomās turamo, kas veicina arī biežu slimošanu.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.