Menu
 

Svētdiena, 06 Septembris 2020

Arī turpmāk būs pieejamas valsts nodrošinātas bezmaksas juridiskās konsultācijas

Novērtējot iedzīvotāju pieprasījumu pēc valsts nodrošinātām attālinātām juridiskām konsultācijām, kas tika sniegtas šā gada maijā un jūnijā, Juridiskās palīdzības administrācija sadarbībā ar juridiskās palīdzības sniedzējiem un biedrību "Skalbes" arī turpmāk organizēs attālinātas juridiskās konsultācijas iedzīvotājiem, aģentūra LETA uzzināja Tieslietu ministrijā.

Lasīt vairāk...

Siguldietis Andris Muižnieks: 75 gadi ar orķestra mūziku un smaidu

Siguldietis Andris Muižnieks 40 gadus ir vadījis Siguldas jauniešu pūtēju orķestri “Sudrabskaņa” un šobrīd ir Siguldas Absolventu orķestra diriģents. Viņa uzraudzībā uzaugusi liela daļa Siguldas mūziķu, un par savu ieguldījumu kultūrā viņš ir saņēmis Triju Zvaigžņu ordeni. Šā gada sākumā Andrim Muižniekam tika diagnosticēts ļaundabīgs audzējs, kura ārstēšanai portālā “Ziedot.lv” tika lūgts ziedot 9500 eiro, taču desmit dienu laikā ziedojumu summa sasniedza 13 770 eiro.

Lasīt vairāk...

Kā parūpēties par acu veselību, atgriežoties darba un mācību ritmā?

Ik gadu augusts ir laiks, kad pirms skolas atsākšanās tiek pievērsta īpaša uzmanība bērnu redzei, taču rūpes par acu veselību ir aktuālas ikvienam. Ja vasarā daudz vairāk laika tiek pavadīts svaigā gaisā, tad rudenī, atgriežoties ikdienas darba režīmā, acis tiek noslogotas vairāk, un ir vieglāk pamanīt, ka redze pasliktinājusies. Cik bieži jādodas pie acu ārsta, kādi ikdienas ieradumi redzei ir kaitīgi un kādu produktu iekļaušana uzturā stiprina acu veselību?

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.