Menu
 

Piektdiena, 25 Septembris 2020

"Elektronikas šķiratlons" oktobrī norisināsies arī Siguldas un Mālpils novados

  • Publicēts Vide

No šā gada 20.aprīļa norisinās Latvijas Zaļā punkta, veikalu tīkla “top!” un SIA “Eco Baltia vide” organizētā šķirošanas akcija Vislatvijas “Elektronikas šķiratlons”. Kampaņas otrais posms norisinās vairāk nekā 20 novados – arī Siguldas un Mālpils, nodrošinot tehnikas bezmaksas izvešanu no mājsaimniecību un uzņēmumu adresēm. Piedaloties akcijā, katrā novadā tiek izlozētas noderīgas balvas – veikalu “top!” dāvanu kartes 20 un 30 eiro vērtībā.

Lasīt vairāk...

Ceturtdien reģistrēts 31 jauns Covid-19 saslimšanas gadījums, arī Olaines, Salaspils, Carnikavas un Garkalnes novados

Aizvadītajā diennaktī Latvijā veikts 2431 Covid-19 testi un reģistrēts 31 jauns saslimšanas gadījums, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotā informācija. Pēc aģentūras LETA ziņām, saslimšanas ar Covid-19 gadījumi reģistrēti arī Olaines, Salaspils, Carnikavas un Garkalnes novados.

Lasīt vairāk...

Advokāta Rebenoka nogalināšana – pasūtījuma slepkavība vai laupīšana?

Jau gandrīz nedēļu visu plašsaziņas līdzekļu un arī sociālo tīklu karstākā tēma ir naktī uz 20. septembri Langstiņos pastrādātais šausminošais noziegums – advokāta Pāvela Rebenoka nežēlīgā noslepkavošana, viņa partnera un tuvākā cilvēka Ingus Balandina spīdzināšana, kā arī materiālo vērtību par ļoti ievērojamu summu nolaupīšana.

Lasīt vairāk...

Izmantojot konkursā iegūto naudas balvu, Stopiņu novada Upeslejās izbūvēts rotaļu laukums

2019.gadā Stopiņu novads tika izvēlēts kā viens no Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas un Valsts reģionālās attīstības aģentūras organizētā konkursa “Ģimenei draudzīgākā pašvaldība” Pierīgas reģiona līderiem un ieguva naudas balvu 6000 eiro apmērā nominācijā “Par piederības sajūtas veicināšanu novadā”. Iegūto naudas balvu pašvaldība nolēma izlietot ģimenei draudzīgas ārtelpas veidošanā – ierīkojot bērnu rotaļu laukumu Upeslejās, Zahārija Stopija ielā 2.

Lasīt vairāk...

Pieci padomi veselīgam rudenim

Rudens raža sasniegusi savu pilnbriedu un ir īstais laiks izbaudīt Latvijas labumus, stiprināt savu imūnsistēmu un uzņemt garajai ziemai nepieciešamo enerģiju. Nacionālais pārtikas mazumtirdzniecības tīkls “Elvi” kopā ar uzturzinātnes speciālisti Dzintru Koktu piedāvā piecus ikdienā vienkārši ieviešamus padomus, kas palīdzēs no rudenī uzņemt pašu labāko!

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.