Menu
 

Trešdiena, 09 Septembris 2020

VARAM: Pašvaldību izdevumiem ir jāparedz vienots formāts un noformējums

Saeimas Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijā trešdien Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) diskutēja par pašvaldību preses izdevumiem, rosinot izveidot vienotu pašvaldību izdevumu formātu un vizuālo noformējumu. Ministrija virza priekšlikumus, lai pašvaldību informatīvie izdevumi atbilstu to paredzētajam mērķim: informētu par pašvaldību pieņemtajiem lēmumiem un saistošajiem noteikumiem.

Lasīt vairāk...

Nedēļas nogalē Dzintaros norisināsies starptautiskais "Kremerata Baltica" festivāls

12.un 13.septembrī Dzintaru koncertzālē norisināsies 17. starptautiskais “Kremerata Baltica” festivāls, kas šogad veltīts izcilā skaņraža Ludviga van Bēthovena 250 gadu jubilejai. Līdzās pasaulslavenajam vijolniekam Gidonam Krēmeram un izcilajiem kamerorķestra “Kremerata Baltica” mūziķiem festivāla koncertos būs iespēja tikties ar izcilo pianistu Georgiju Osokinu, vijolnieku Hugo Tičati, mecosoprānu Lusianu Mančīni un čellisti Giedri Dirvanauskaiti.

Lasīt vairāk...

Nacionālais kino centrs piešķir miljonu eiro divu seriālu tapšanai

Nacionālā kino centra (NKC) konkursā par kvalitatīvu un mākslinieciski augstvērtīgu seriālu veidošanu atbalstīti divi projekti. Studijā “Mistrus Media” taps seriāls par starpkaru Latvijas preses karalieni Emīliju Benjamiņu, bet studija “Red Dot Media” ekranizēs Latvijas kriminālliteratūras klasiķa Andra Kolberga romānu “Meklējiet sievieti”.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.