Menu
 

Otrdiena, 22 Septembris 2020

Vairāki "Olainfarm" akcionāri iebilst pret uzņēmuma gada pārskatu un vēršas FKTK

Zāļu ražotāja AS "Olainfarm" akcionāri, kas pārstāv 17% no pamatkapitāla, – Nika Saveljeva, Igaunijas uzņēmums "Olfim", kā arī AS "Rīgas farmaceitiskā fabrika" – otrdien notikušajā "Olainfarm" akcionāru kārtējā sapulcē apstrīdēja un iebilda pret vairākiem uzņēmuma gada pārskata posteņiem un par šo faktu ir vērsušies Finanšu un kapitāla tirgus komisijā (FKTK), aģentūru LETA informēja "Olfim" pilnvarotais pārstāvis Sandis Petrovičs.

Lasīt vairāk...

"Olainfarm" dividendēs izmaksās 0,32 eiro par akciju

22.septembrī AS “Olainfarm” kārtējā akcionāru sapulcē apstiprināja uzņēmuma 2019.gada konsolidēto un mātes sabiedrības gada pārskatu ar peļņu 22,23 miljonu eiro apmērā. Tāpat akcionāri ar nepieciešamo balsu vairākumu lēma par dividenžu izmaksu aptuveni 4,5 miljonu eiro apmērā, kas veido 0,32 eiro par katru akciju, savukārt 2019.gada nesadalīto peļņu lēma novirzīt AS “Olainfarm” attīstībai, informē uzņēmumā.

Lasīt vairāk...

Aptauja Stopiņos. Vai plānojat apmeklēt kultūras namu "Ulbrokas pērle"?

26. septembrī ar īpašu koncertu "Šai vietai piederēt. Šai vietā iederēties. Derēt" Stopiņu novadā oficiāli tiks atklāts jaunais kultūras centrs "Ulbrokas pērle". Atklāšanas koncerta pirmajā daļā uzstāsies Stopiņu novada amatiermākslas kolektīvi ar īpaši šim notikumam gatavotiem priekšnesumiem, koncertprogrammas otrajā daļā uzstāsies Valsts akadēmiskais koris "Latvija" un starptautiski novērtētā grupa "DaGamba". Īpašs notikums būs komponista Valta Pūces skaņdarbi tieši "Ulbrokas pērles" atklāšanas koncertam, kurā gaidāmi arī pirmatskaņojumi.

Lasīt vairāk...

Kalngalē norisināsies Latvijas orientēšanās kausa posms

  • Publicēts Sports

Šonedēļ, 26. un 27.septembrī, Kalngalē norisināsies Latvijas orientēšanās kausa sacensību posms “Ziemeļu divdienas 2020”. Vidējā distancē kopā sacentīsies vairāk nekā 500 dalībnieku. Šogad Latvijas kauss sastāv no 16 posmiem un notiek no jūlija līdz oktobrim. Lai veicinātu sporta veida attīstību, Latvijas orientēšanās čempionāta atbalstītāju lokam pievienojies arī uzņēmums “Maxima Latvija”.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.