Menu
 

Svētdiena, 27 Septembris 2020

Pastaiga Pierīgā. Viena saulaina diena Salaspilī

Salaspils ir viena no tām pilsētām, kura aug un attīstās ik uz soļa, sniedzot tūrisma iespējas dažādos sektoros. Tiem, kuriem nav laika aizvadīt garas stundas, lai interneta vidē uzzinātu, ko gan pilsēta spēj piedāvāt, viennozīmīgi noderēs šis raksts. “Rīgas Apriņķa Avīzei” bija tā iespēja patīkami saulainu septembra dienu pavadīt Salaspilī, lai iepazītos ar dažādām tūrisma iespējām, sākot ar atpūtu kādā brīnumaini skaistā viesu namā, beidzot ar aktīvas atpūtas iespējām visiem tiem, kuri mīl iziet no savas komforta zonas un izjust adrenalīnu riņķojam asinīs.

Lasīt vairāk...

Foto: Siguldā atklāta Zelta rudens lapu sezona

26.septembrī ar amatnieku tirgu, aizraujošu programmu un spēlēm ģimenēm ar bērniem, kā arī gardo “Rudens Street Food” zonu atklāta Zelta rudens lapu sezona Siguldā. To krāšņāku padarīja grupas “Sudden Lights” un “Oranžās brīvdienas” koncerts Siguldas pils kvartālā.

Lasīt vairāk...

Piecas pazīmes, kas liecina par novājinātu imunitāti

“Mana Aptieka & Apotheka Veselības indekss” pētījums liecina, ka lielākā daļa (59 %) Latvijas iedzīvotāju savu veselību vērtē kā labu, tomēr katrs trešais (33 %) slimo vairākas reizes gadā. Kā norāda eksperti – tuvojoties gada vēsajai sezonai, slimošana kļūst arvien biežāka, kas signalizē , ka imūnsistēma ir novājināta. Vāja imunitāte var izraisīt virkni veselības problēmas, tāpēc svarīgi laicīgi pamanīt brīdinājuma signālus, ka laiks doties pie ārsta.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.