Menu
 

Trešdiena, 16 Septembris 2020

Lukašenko atceļ no amata vēstnieku Latvijā

Baltkrievijas prezidents Aleksandrs Lukašenko ir atcēlis no amata vēstnieku Latvijā Vasiliju Markoviču, kā arī atņēmis ārkārtējā un pilnvarotā vēstnieka diplomātisko rangu vēl diviem diplomātiem - Pāvelam Latuško un Igoram Ļeščeņam, trešdienas vakarā paziņoja prezidenta preses dienests.

Lasīt vairāk...

Gandrīz fotofinišs: Pierīgas novadu sporta spēļu krosa sacensībās uzvar mārupieši

  • Publicēts Sports

Neparasti spraigā cīņā par pirmo vietu Pierīgas novadu sporta spēļu vieglatlētikas krosa sacensībās Baldonē uzvaru trešo gadu pēc kārtas svinēja Mārupes novada komanda. Tikpat punktu kopvērtējumā bija savākuši arī Salaspils, Babītes un Baldones skrējēji, un, lai noteiktu galīgo vietu sadalījumu, sacensību rīkotājiem nācās nodarboties ar sarežģītu matemātiku.

Lasīt vairāk...

Dubultos izskanēs koncerts "Pūtēju orķestris bigbenda skaņās"

Ceturtdien, 17. septembrī, plkst. 19 Jūrmalas Mūzikas vidusskolas Dubultu koncertzālē izskanēs koncerts “Pūtēju orķestris bigbenda skaņās”. Bigbenda sastāvam radītas kompozīcijas un aranžējumus tajā atskaņos Jelgavas bigbends un Zemessardzes bigbends, kā arī solisti – Aija Vītoliņa-Freimane, Luīze Krasta (balss), Andis Klučnieks (flauta) un repa mākslinieks R.2.R.S., liecina informācija pilsētas pašvaldības vietnē.

Lasīt vairāk...

Aicina motociklistus būt uzmanīgiem – rudenī pieaug avāriju risks ceļu satiksmē

Ceļu satiksmes noteikumu neievērošana joprojām ir viena no lielākajām problēmām ceļu satiksmē, kas apdraud visus satiksmes dalībniekus. Lai arī negadījumi notiek visu gadu, rudens sākums ir viens no bīstamākajiem periodiem motociklistiem, kad pieaug drošības riski. Apdrošināšanas kompānija “Gjensidige Latvija” vērš uzmanību, ka līdz motociklu sezonas beigām, ir jābūt jo īpaši uzmanīgiem, atrodoties ceļu satiksmē.

Lasīt vairāk...

Eksperte: Lielais brālis "Pasažieru vilciens", mazais brālis – "Vivi"

Pagājušajā nedēļā sociālajos tīklos uzvirmoja neskaitāmi joki un komentāri par AS "Pasažieru vilciens" plāniem mainīt zīmolu, kļūstot par "Vivi Latvija". Kosmētikas ražotājs, ātrais kredīts, mūzikas grupa, bērnu preces – tās ir tikai dažas no asociācijām, kas interneta asprāšiem saistījās ar jauno zīmolu. Zīmolam jāatspoguļo uzņēmuma statuss. “Vivi” ir jauks un mīlīgs zīmols, tomēr rodas šaubas, vai tas radīs asociāciju ar mūsdienīgu un augošu pasažieru pārvadājumu kompāniju?

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.