Menu
 

Sestdiena, 21 Novembris 2020

Kā rudenī Covid-19 laikā ir mainījušies kaitīgie ieradumi

Rudenī, saasinoties Covid-19 krīzei un pastiprinoties valstī noteiktajiem ierobežojumiem, 10% Latvijas iedzīvotāju atzinuši, ka sākuši biežāk lietot alkoholu (3% izteikti biežāk, 7% nedaudz biežāk), kas ir mazāks rādītājs nekā šī gada aprīlī, kad apstiprinošu atbildi par alkohola patēriņa pieaugumu sniedza 16% aptaujāto, atklāts jaunākajos “BENU Aptiekas” Stresa termometra rezultātos, kas iegūti sadarbībā ar uzņēmumu “Gemius”, aptaujājot vairāk nekā 2700 iedzīvotāju.

Lasīt vairāk...

Aicina uz koncerta "Pēteris Vasks ielūdz. Rudens. Sigulda" tiešraidi no Siguldas

Pētera Vaska fonds 21.novembrī plkst.19 aicina uz koncerta “Pēteris Vasks ielūdz. Rudens. Sigulda” tiešraidi no Siguldas koncertzāles “Baltais flīģelis”. Koncertā piedalīsies vijolniece Magdalēna Geka un pianiste Iveta Cālīte, un to bez maksas varēs skatīties “Baltā Flīģeļa” un Pētera Vaska fonda “Facebook” lapā, informēja fondā.

Lasīt vairāk...

Pasaules Dabas fonda deviņi padomi, dodoties dabā

  • Publicēts Vide

Klāt brīvdienas, un tas nozīmē, ka ļoti daudz cilvēku dosies dabā. Diemžēl novērojama aizvien lielākā cilvēku nelabvēlīgā ietekme uz dabu. Ko drīkst un ko nedrīkst darīt, ejot dabā? Pasaules Dabas fonds lūdz ikvienu, kurš brīvdienas pavada dabā, ievērot 9 vienkāršas lietas!

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.