Menu
 

Sestdiena, 07 Novembris 2020

Trūcīgajiem un mazturīgajiem Mārupes novadā nodrošinās iespēju bez maksas saņemt vairākkārt lietojamās sejas maskas

Mārupes novada iedzīvotājiem, kam piešķirts trūcīgā vai maznodrošinātā statuss, sazinoties un vienojoties par tikšanos ar Sociālā dienesta speciālistu, tiks nodrošinātas bezmaksas aizsargmaskas, liecina informācija novada domes vietnē. Vairākkārt lietojamas maskas būs pieejamas no 20.novembra.

Lasīt vairāk...

Receptes: rudens lielākā oga – ķirbis

Šobrīd veikalos nopērkami vairāku desmitu šķirņu ķirbji – muskata, sviesta, svaigēšanas, cepamie, Halovīna, spageti un citi dažāda lieluma, krāsu un garšu ķirbji. Visā pasaulē to ir vēl daudz vairāk. Katrs no tiem ir unikāls, jo ķirbjiem nemēdz būt identiskas formas. Garšas īpašības gan vienas šķirnes ietvaros ir daudzmaz vienādas, bet pašu ogu var izmantot gan saldajos, gan sāļajos ēdienos.

Lasīt vairāk...

Ieteikumi, kā pasargāt sevi no sociālo tīklu kontu uzlaušanas

Oktobrī pasauli pāršalca ziņa, ka nīderlandietis uzlauzis ASV prezidenta Donalda Trampa “Twitter” kontu, vienkārši ar piekto reizi uzminot paroli. Vismaz uz īsu brīdi viņam bija iespēja uzrunāt 87 miljonus Trampa “Twitter” sekotājus. Arī Latvijā hakeru uzlauzti privātpersonu un uzņēmumu konti nav vairs retums. Tā septembrī tika uzlauzts biznesa ziņu portāla db.lv konts “Facebook”. Arī “Rīgas satiksmes” “Facebook” lapa cieta no atkārtota uzbrukuma.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.