Menu
 

Svētdiena, 22 Novembris 2020

Mičerevskis apgalvo, ka Pūce un Jaunups viņam vairākkārt nodevuši tūkstošos mērāmas summas ziedojumiem partijai

Partijas "Latvijas attīstībai" (LA) faktiskie līderi Juris Pūce un Edgars Jaunups bijušajam partijas biedram, Rīgas domniekam Mārim Mičerevskim vairākkārt nodevuši tūkstošos mērāmas summas, lai tās tiktu noziedotas partijai, - to Latvijas Televīzijas raidījumam "De facto" apgalvoja pats Mičerevskis, savukārt Pūce šādus maksājumus noliedz.

Lasīt vairāk...

Astoņi zinātnieki, kuru saknes ir Latvijā

Latvijai un latviešiem ir, ar ko lepoties, un par to liecina Patentu valdes izdotā grāmata “Ceļš uz izcilību. Latvijas izgudrotāji pasaulē”, kurā apkopoti divdesmit piecu pasaulē atzinību guvušu latviešu izcelsmes zinātnieku panākumi. Lai arī par daļu no viņiem sabiedrība dzirdējusi gana bieži, ir arī tādi, par kuriem runāts maz. Piemēram, daudzi pat nezina, ka tieši latvieši radījuši “Mozarella” siera ražošanas iekārtu, “Pringles” čipsus, pirmie patentējuši džinsus vai arī daudzu gadu garumā bija atbildīgi par “Porsche” dizainu.

Lasīt vairāk...

Mazuļu ēdināšanas ceļvedis. Iesaka uztura speciāliste

Piebarošanas uzsākšanas brīdis ir nozīmīgs bērna attīstības posms ne tikai tāpēc, ka tas veido bērnu ēšanas paradumus nākotnei, bet tas arī ir ļoti būtisks imūnsistēmas attīstības periods, jo organisms mācās atpazīt jaunus produktus, veidot jaunās antivielas kā atbildes reakciju uz jauniem pārtikas produktiem, tāpēc pārāk sasteidzināt jaunu produktu ieviešanu uzturā noteikti nevajadzētu.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.