Menu
 

Trešdiena, 04 Novembris 2020

Aizdomās par desmit gadu vecas meitenes pamudināšanu iesaistīties seksuālās darbībās aizturēts vīrietis

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Salaspils iecirkņa policisti aizdomās par mazgadīgas meitenes pamudināšanu iesaistīties seksuālās darbībās aizturējauši kādu jau iepriekš par šādiem noziegumiem sodītu vīrieti. Viņš ar meiteni bija uzsācis saziņu kādā sociālajā multivides lietotnē.

Lasīt vairāk...

Par 8,9 miljoniem eiro rekonstruēs un paplašinās Carnikavas pamatskolu

Carnikavas novada dome ar būvniecības firmu SIA “Newcom Construction” trešdien parakstīja līgumu par pamatskolas pārbūvi. Projekta ietvaros 63 nedēļu laikā plānots pārbūvēt un paplašināt Carnikavas pamatskolas ēku, nodrošinot modernizētu, ergonomisku vispārējās izglītības mācību vidi līdz 660 skolēniem, liecina informācija novada domes vietnē.

Lasīt vairāk...

Aivars Platonovs: Peldēšana ir cilvēka dzīvībai vitāli nepieciešama prasme

Pagājušajā nedēļā par Ministru kabineta pieņemtajiem noteikumiem Covid-19 ierobežošanai kritiski izteicās Latvijas Peldēšanas federācijas prezidents Aivars Platonovs, kurš uzskata, ka valdība pat nemaz nav vēlējusies uzzināt sporta organizāciju viedokli. “Kodola” sarunā ar Platonovu atklājās, ka jaunajam un enerģiskajam federācijas vadītājam, kurš, starp citu, dzīvo Pierīgā, Ādažos, tiešām ir daudz interesantu ideju, ieceru un plānu ne tikai attiecībā uz sportošanu šajā sarežģītajā laikā, bet arī uz peldēšanu kā sporta veidu un kā cilvēka dzīvībai vitāli nepieciešamu prasmi.

Lasīt vairāk...

Jūrmalā darbu sākusi koplietošanas velonoma

Ar Jūrmalas pilsētas pašvaldības atbalstu Jūrmalā darbu sākusi “Nextbike” koplietošanas velonoma. Tās pakalpojumi būs pieejami kā pilsētas iedzīvotājiem, tā arī viesiem. Jūrmalas iedzīvotāja kartes īpašniekiem pieejams īpašs tarifs – 30 minūtes dienā bez maksas, vēsta kūrortpilsētas pašvaldībā.

Lasīt vairāk...

Valsts prezidents atbalsta ārkārtējās situācijas izsludināšanu valstī (papildināta)

Katram ministram savā jomā būtu jāizvērtē un jāizanalizē, kādi būtu nepieciešamie pasākumi, lai ierobežotu Covid-19 izplatību, šodien pēc tikšanās ar Ministru prezidentu Krišjāni Kariņu (JV) žurnālistiem sacīja Valsts prezidents Egils Levits, akcentējot, ka viņš pilnībā atbalsta ārkārtējās situācijas izsludināšanu valstī.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.