Menu
 

Sestdiena, 28 Novembris 2020

Pāvils Brūvers. Izaudzēsim spārnus!

Šajā svētdienā iesākas Adventa laiks. Mēs esam paraduši šo laiku piedzīvot ar Ziemsvētku tirdziņu kņadu un dāvanu gādāšanas drudzi, satikšanos ar draugiem, sadraudzības un karstvīna glāzes baudīšanu, bet šogad viss būs citādi.

Lasīt vairāk...

Apģērbjam sienas: kā izvēlēties piemērotākās tapetes

Laiks, kad veikalā bija pieejamas tikai papīra tapetes un atlika vien izvēlēties sārtas ar puķītēm vai dzeltenas ar svītriņām, sen ir garām – mūsdienās tapešu veidi, dizains un uzklāšanas paņēmieni ir dažādi un daudzveidīgi. Izvēloties tapetes, jāpievērš uzmanība gan interjera kopējai stilistikai, gan telpas funkcijai. Ar tapetēm iespējams panākt dramatisku akcentu, rāmu atmosfēru, vizuāli nodalīt dažādas zonas vai iedvest jaunu dzīvību panīkušai telpai.

Lasīt vairāk...

Bērziņa: Ja Dziesmu un deju svētki nākamgad notiks, nebūs ierasto koncertu ar daudzu tūkstošu cilvēku līdzdalību

Ja nākamgad notiks XII Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki, nebūs ierasto koru un deju kolektīvu kopkoncertu ar daudzu tūkstošu dalībnieku un skatītāju līdzdalību, aģentūrai LETA pauda Valsts izglītības satura centra (VISC) Neformālās izglītības departamenta direktore, Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku izpilddirektore Agra Bērziņa.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.