Menu
 

Piektdiena, 24 maijs 2019

Sestdien mākoņi mīsies ar sauli un nedaudz uzlīs

Sestdien Latvijā mākoņi mīsies ar sauli un valsts lielākajā daļā nedaudz īslaicīgi līs, prognozē sinoptiķi. Rīgā sestdienas rītā mazliet līs, dienā starp mākoņiem uzspīdēs saule un rietumu vējš brāzmās pūtīs līdz 12 metriem sekundē. Gaisa temperatūra +12 grādi naktī un +18 grādi pēcpusdienā.

Lasīt vairāk...

No 25.maija tiek atjaunota 11.tramvaja kustība uz Mežaparku

No sestdienas, 25.maija, tiks atjaunota 11.tramvaja kustība maršrutā “Ausekļa iela – Mežaparks”, kā arī atsāks kursēt Retro tramvajs, kas pasažierus pārvadā brīvdienās un svētku dienās, informē “Rīgas satiksme”. Lai nodrošinātu sabiedriskā transporta kustību pa tramvaja sliedēm, tiks mainīta 9.autobusa maršruta kustība.

Lasīt vairāk...

Aptauja Rīgā. Vai plānojat piedalīties Eiropas Parlamenta vēlēšanās?

Kārtējās Eiropas Parlamenta vēlēšanas Latvijā notiks sestdien, 25. maijā. Latvija šajās vēlēšanās ir viens vēlēšanu apgabals, un Eiroparlamentā no Latvijas būs jāievēl astoņi deputāti. Tiesības piedalīties Eiropas Parlamenta vēlēšanās ir Latvijas pilsoņiem un citu ES dalībvalstu pilsoņiem, kuri uzturas mūsu valstī, ir reģistrēti Latvijas Iedzīvotāju reģistrā un Latvijas Vēlētāju reģistrā.

Lasīt vairāk...

Nākamnedēļ pie iedzīvotājiem nonāks jaunās Eiropas sērijas 100 un 200 eiro banknotes

28.maijā pie iedzīvotājiem un uzņēmējiem nonāks jaunās Eiropas sērijas 100 un 200 eiro banknotes. Ar šo banknošu laišanu apgrozībā tiks noslēgta vērienīga pāreja uz modernāka dizaina un drošāku Eiropas sērijas banknošu ieviešanu, kas tika uzsākta vēl pirms Latvijas pievienošanās eiro zonai – 2013. gadā, apgrozībā laižot jauno 5 eiro banknoti.

Lasīt vairāk...

Piektdienas pēcpusdienā Pierīgā var būt palēnināta satiksme, brīvdienās paredzēti sporta pasākumi

Valsts autoceļu tīklā rit aktīva ceļu būvdarbu sezona. Intensīva satiksme piektdienas pēcpusdienā var būt uz Vidzemes šosejas, remontdarbu posmā pie Sēnītes tā var būt arī palēnināta. VAS “Latvijas Valsts ceļi” (LVC) aicina savlaicīgi plānot savus braucienus, rēķināties ar satiksmes ierobežojumiem un papildu laiku ceļā, kā arī ievērot satiksmes organizāciju būvdarbu zonās.

Lasīt vairāk...

Latvijas Pašvaldību savienība: Situācija ar pašvaldību aizņēmumiem kļuvusi kritiska

2019.gadā situācija ar pašvaldību iespējām saņemt aizņēmumus Valsts kasē investīcijas projektu īstenošanai kļuvusi kritiska: nepietiekamu kredītresursu dēļ šobrīd rindā uz aizņēmumu jau gaida 61 projekts ar Eiropas Savienības (ES) fondu un pārējās ārvalstu finanšu palīdzības līdzfinansējumu, liecina Latvijas Pašvaldību savienības (LPS) informācija.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.